Wednesday, October 28, 2009

low self confidence

huk huk.. :(

oh kucing... kamu memang tidak akan dapat menjadi seorang singa..




cik gajah jangan bersedey sebab belalai pendek.. belalai pendek pun bole minum air~

12 comments:

surney hasniey said...

kalo ikut elemen ko...ko memang low self confidence...jadi ko kenala yakin dan terus yakin...(^,^)

take it easy...

mun-e said...

laa kenapa ni..

kejap2. comei la gajah itu hihi

ok sambung balik. awatnya rendah keyakinan diri ni.. dd.. kalo ko rase ko gemuk,aku lg gemuk. kalo ko rase ko xcantik, aku lagi tak cantik. jadi jgn la gitu. sume ade kekurangan dan kelebihan masing2...

pokpok

mun-e said...

eh cop cop. aku salah tafsir gamba itu kah? oh kalo salah, sori.. abaikan je ye.. huhu

dd dudu said...

{hasni}
hi hi hi byknyee elemen aku yg ko xgtau lagi n baru bgtau ;p

lagi~ lagi~

hahaha

{mun-e}
eh aku lagi gemuk laaa, pu~

hehehe xde pape laa, pagi tadi ade *!$%&* ;p lepas tu ermm x memberansangkan~

pastu terfikir2 pulak, huk2

tapi skg dah ok daa :D

comei kan gajah tu

erm xtaulaa tafsiran cane kann... tp aku tgk gambar tu, macam..

kucing tu teringin nak jadi singa.. singa kan hebat.. hoho

yang gajah tu laak, die rase rendah diri belalai die kecik, die teringin cam gajah yg lagi satu belalai mak oihh panjang gilerr

hek hek

tp xpe.. aku xleh jadik orang lain, n aku xnak pun jadik org lain ;p .. tp aku akan berusaha mengatasi kelemahan sendiri... i have to be more brave.. more expressive.. yaahh chaiyuk p('o')q

ngeeee

mun-e said...

laaaaaa gitu ke tafsiran ko hahahahahha lain gile ngan aku tafsir :'D

1. kucing kan comei tp die pandang cermin die jadi x comei mcm singa plak. ceh jauh beza ngan ko pk :D

2. aku seyes ingtkan gajah dalam gambar tu kurus sikit dari yang luar gamba tu waakakakakakka

sebab tu aku cakap pasal cantik dan gemuk :'D

adoiiiiiiiiiiilaaaa hahahaha

faizah said...

dd... ko tak perlu fikir2 sangat tau.. dulu aku masa mula2 mengajar pun same tak berapa confident.

sekarang ni rilek je, sebab da lama. lama2 ko akan jadi confident.ok.

rosealley said...

bertabahla dudu, aku pun problem same gak ngan ko, lame2 ok kot, chaiyok2!!!heee

dd dudu said...

{mune}
hahahaha kelakaanyeeeee

kuh kuh kuh sabaaa je laaa :'D

{faizah}
huk2 thanx kak long

bileelaa aku leh jadik camtu yek ;P

{rosalley}
bertabah? hik2 fez time dengar.. bertabah laa~~

huhu kte kan lebey kurang~ cume ko lebih tenang dari aku ;p muahahhaahah tiba-tiba ;p

k0m4nd3r said...

Pok amai-amai,
belalang kupu-kupu,
DD jangan Nangis,
siang malam Jumpa KUKU.

KUKU lemak Manis,
Tengok Janda Muda,
DD Cantik Manis,
Kuku tido x lena.

:D

Ok x pantun membangkitkan self-econfidence nih?

mun-e said...

KUKU lemak Manis???

auwwwwww~~~ wakakakka

dd dudu said...

{komander}
kuku tengok janda muda?

dangggg!! terus low confidence balik~ huk huk

pu~

{mune}
panggg~~~~

haha

k0m4nd3r said...

How how how.. masalah lah ini macam.. HuHu..