Friday, October 9, 2009

beli shawl ribbon


hehe kalau dah namanya minat ribbon, sampai ke pemakaian tudung pun nak ribbon gak bole? ;P ki ki ki


erm honestly, sebelum ni, saya xpenah beli shawl kat online tauu..
memang sekarang dah minat pakai2 shawl semua, tapii~~ suke beli kat pasar malam atau booth2 tepi2 ajek yang 10 ringgit ;p bole dapat shawl yang cun melecun dahhh hi hi hi

owh tidak terlupa Mydin, dah beli 2 shawl kat sane dah ;p murahhh sangatttt x sampai 10 ringgit~ ;o

ho ho berbalik pada ayat pertama saya tadi, gini kisahnyee..

ezzan : dd dd~ tengok la web radiusite ni, tudung die lawa lawaaaa
dd : oowhh okayyy~~ (jawab dengan tiada perasaan sangat hehe)
lepas tu bukak bukak...


waaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh ribbon ('O')
shawl ribbon laaa :O
lawaaa gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

banyak giler yang aku minat, tapi semua dah sold out (T_T)

lepas tu keesokkannye ika (name tuan blog radiusite) tu update lagi shawl baru.. berlumba2 dengan umu dan ezzan nak book shawl... tak sampai beberapa jam, color pilihan macam peach, putih dan hitam dah fully booked uwaaaa...
try book yang lain pulak, tapi dalam banyak2 yg kite book tu, ika reply kat emel, cume color merah jek yang available (
kite laa yang pileh merah tu hehe), pastu ika kate die akan update lagi... .. sian ezan dan umu tak dapat color yang diorang nak, ho ho... kite pun kesian gak tak dapat color peach dengan purple huhuhuhuhu

esok ika update lagi, lepas tu sold out lagi dalam mase sehari.. lusa pun sama gak.. last2 aku pun putus asa ;p terus bayar yang color merah tadi...

dah sampai pun haaa shawl ni kat rumahh.. tapi tak pakai lagi ;P
ni first time tau beli tudung color merah, saje je nak cube pakai dengan baju putih keeee, baju2 lembut laa... hihi

since kite xpakai lagi, tengok tuan punye kedai pakai je laa eh ;p ini diaa


belah kiri, color merah..

cantek gak :) tapii, kan bes kalau dapat color idaman ku, macam putih kee, soft pink kee, soft purple keee, peach kee huk huk
siriyes dah putus asa nak rebut2 sebab cepat sangat orang lain book, takkan nak bangun pukul 4 pagi kot semate2 nak book ;p


tapiiiiiiii~~ jangan gusar~~ tingggg!! keluar mentol ;D dah terfikir dah nak jahit sendiri je nanti hehee.. kat umah ade selai plain shawl color pink, nanti nak beli ribbon corak sweet2, pastu nak jahit kat shawl tadii, nanti jadi laa ;P

sesiapa nak tengok shawl ribbon tadi, bole laaa bukak blog ni http://radiusite.blogspot.com/

memang rambang mata~

hidup ribbon (^^,)/


eh, saje nak upload gambar keluarga OAS ni ;p sebab saya memakai shawl yang di beli dari Mydin dengan harga rm 7.50 sahaje ;)
cantekkkk kann shawl color biru+hijau itu ;P

7 comments:

anneWeeza said...

huhu ;(
n pon penah nak book tp dah terlambat....hampaaaa.... ;(

oo dd pki ngn anak tudung ekin yep...hee..comey2... ;)

ahah n pon penah tepikir nak jahit je sdr..abis cite...hokhokhok ;p

dd dudu said...

{anneweeza}
huhuhu n pon mangsa buk yang x sempat ke, huk huk

hehehe, muke kite cam x seswai laaaa klu pakai shawl tanpe pertulungan awning, muke nampak boolat semacam ajekk ;p ngeerii ;p

ha'ah, jahit sendiri ajekk, abes citee ;p hehe tp tu laa, kene membeli ribbon dulu pulak, kih kih

mun-e said...

hikhik.siannya siap nak jahit sendiri.

hikhihkhik (gelak dlm selimut) :D

dd dudu said...

(mun-e}
pukk, comel peee jahit sendiri ;n

siu siu siu~

pestisid said...

nyah, ni blog kwn mak, jual shawls jugeek. silekan..murah je hokey. leh amek kat ptjaya kot.

http://www.crazeshawls.blogspot.com/

greenieycactus said...

wawawawah!chumelnye shawl ade ribbon!igtkan ribbon seketol tu kan..kih3..cmni upenye...mahu jugak!

dd dudu said...

{pestisid}
yelahh nokss, makasih yukk
fuyoo, uols ade kawan jual shawl

{greenieycactus}
hi hi idoklaaaa ade ribon seketul tuu, hahahah tp comel pe kalau macam tu ;p