Tuesday, October 20, 2009

nak taip ape ek ;p

hai.. saya kat mohe ni... tengah standby sementara mereka testing kerja saya... tapi saya nak buat ape ek ;P

tak besnyee berada di tempat orang... huu besnyeee kalau dapat buat kerja sekarang, sob sob.. tetapi kerja2 ku semua berada di dalam PC ofis.. hahahahahahahahaha gelakkan diri sendiri... hahahahahahaha..


naik taip ape ek... waah typical nyee entry ni.. streotaip betull..

wahh,..

hai ezan, hai umu, hai linda.. apa kabar kamu di ofis?
umu tengah watpe tu~~ menggaru kaki ekk~~
ezan buat apee tuu~~ betul2kan hidung ek~
kuku buat ape tuu~ oooo tengah makan makanan miting ek, ehh nape tiba-tibe kuku pun masuk list ofismet? hik hik

nak taip apee ekkk..... ekkk apee taip nak.... nak apeee taip ekkk... nakk ekkkk taip apeee...

pu~

12 comments:

pestisid said...

kehidupanku hampir sama dengan kuku. makan makanan miting. seminar, conference, training. kelakaaaa uols...

dudu, mane pgi adik pinky eh. ingat tak ko tipu dlm entry suruh buat kehidupanpinky.blogspot. pastu ade org betul2 klik link tu. rasanya org tu muni la. hikhik. tetibe teringat adik pinky.

::mE uMmU:: said...

eh eh umu bukan garu kaki la dd, umu tgh garu ketiak hikhik (sorok2 malu ;p)

tumbuk laju2 kang bluekkzzz ;p

Ezzan Yusop said...

ezan bukn tgh betulkn idung la dd, ezan tgh tgk pc smbil pejam mata...kroh kroh! hihihi :p

dd dudu said...

{pestisid}
hahahaha kelakaa uolss
tersedak2 kuku

kui kui, betol laa org tersebut adalah muni.. die laa yg betul2 klik link kehidupanpinky tu kui kui

em hati tu beberapa minggu yg lepas pinky ade letak comment kat chatbox.. pastu lesap.. haishhh biskut tul.. die g luar negara lagi kot.. sape laa pinky ni huhu

{me ummu}
eeeeeeii umuuuu niiii~~~
x maluuu owhh

ni musti ade org ajar kat sebelah ni ;P
bluekzzz balik

{ezzan}
ezzan tgh makan aiskem dd sambil cakap "xde siapa2 yg update blog ke?"

heee ;p

dd dudu said...

ups salah eja

*em hari tu...

noname said...

ye... dan knp sy pn msuk dlm list

ReD said...

linda tgh khusyuk ngadap laptop dok design skrin2 tu sume.. pasal tu la lambat komen kat sini..hehe

dd dudu said...

{noname}
elehh cam x biase, hik hik

{red}
linda dan kertas2 design nyee hehe

matrempit said...

dud..ima kwn kte yg kt kpt tu dok testing keje dud..siap tulis status kt ym penat testing ess..ngehngehhh

dd dudu said...

{matrempit}

mat rempit indaaaa~~ pang~

yekee malunyeee i~
awaaa, jangan gtau ima tu url blog aku huk huk

matrempit said...

sape awaa?

dd dudu said...

ko bukan awa ke wahai mat rempit?

siapa lagi kawan ima kalau bukan kamu, huk2