Friday, October 2, 2009

di Kolej Mohamad Rashid, UPM ;)


sementara menunggu giliran di pejabat pos upm yang selambakk orangnyeee, ho ho~












hik siapa orang yang menangkap gambar mereka ek? hoho orang tersebut sedang mengalami simptom rendah diri pada hari tersebut, rase diri sendiri x cantek jek, kurang keyakinan gitu, terus tak nak bergambar sangat hahahaha pangg pangg kene lempang terus

itulah orang tersebut hehe, akhirnye sudi bergambar
*haha muni, aku tak mo able kan image ni, ko x bole tengok gambar besar haha

angin kus kus apentah aku ni upload gambar banyak2 dalam 1 entry heheheehe sorii kalau serabut, sebab blog aku ni manually nye template, kih kih kih

p/s --> aishhh silap aku tak tangkap gambar bangunan baru fakulti sains komputer untuk tatapan kawan2 ex- upm ku sekalian, bangunan grey+merah gitu.. cantekkkk tul2 sebelah tasik ho ho

8 comments:

mun-e said...

wawawawaaaaaa nanges ko bagi nota peringatan kat akuuuu waaaaaaa

ala mane gambar fac kite yg kurindui?? letak laaaa huhuhuu

mun-e said...

ezzan macam guru pendidikan islam.. heheheee

yg duduk dpn pokok tiada keyakinan diri tu macam tukang kebun

gedeganggggg!! kena sepak montot oleh dd haha :D

lina said...

nanti aku tolong snapkan nak? aku ari2 lalu fac kite ;p

Ezzan Yusop said...

assalammualaikum warahmatullah hiwabarakatuh wahai anak murid yg disayangi...(gaya org tengah nyanyi nasyid)...


saudari muni, saya memang guru pendidikan islam pn. slalunye lepas kerjaya saya sbgai programmer di waktu siang, malam saya akan berkhidmat sbg pendidik yang mendidik anak bangsa kita...(ceh, tibe2 mcm berpidato! muahahaha)

dd dudu said...

{mun-e}
hehhehe sebelum ko cakap 'dd nape xleh besarkan gamba, mesti ade ape2 ni"

lebih baik aku bg peringatan dulu hahaha

aku suh lina upload gambar tersebut k :D

{mun-e}
gedebushhhh!!! tolak ko masuk dalam longkang besar

{lina}
lina sile snapkan yaaaaa
snap tauuuu
klu lupe, ketuk hidung ko
hik

dd dudu said...

{Ezzan yusop}
itu diaaaaa..ustazah dahh maiiiii

Assalammualaikum Ustazah

;p

ReD said...

kalau kaler merah...mmg lawa la bangunan tuuuuuu!!! hikhik

dd dudu said...

{red}
alaaa linda, merah nye siket ajek, heeee, grey nye aje yang lebihhh

;D