Monday, October 26, 2009

pink house part 2


di keheningan malam~

termenung ku keseorangan berseorang~
tak lena mata dipejam~

huhu tiba-tiba nyanyi lagu bila rindu, ruffedge pula.. pu~

esok kerja.. berdebar2nyaa nak pergi kerja, sebab kerja yang patut siap tapi x siap.. uwaaaa...pastu sekarang tengah rase x tenang ni..sebabnye adelaa~ ;P

dalam kekalutan ku sendiri, menggugel laa benda2 yang cantik dan tenang untuk dilihat.. sekaliii.. tinggg!!! tertimbul ilham nak mengedit gambar..

taaraaaa~~~






masih menggunakan family kak vp sebagai model, hehe

hari tu pink house part 1, ade kak vp dengan nisa je, annur tak ada lagi.. sekarang dah ada annur (^-^)



tapi aku x emel pun gambar ni ke kak vp.. rasa segan pulak nak emel lagi ;p oh tidak tau kenapa saya segan, hoho.. dah laa crop gambar pun x kemas ;p ngeeeee

kak vp kalau terbaca entry ni (rasanyaa dah lama kot kak vp x bukak blog dd dudu comel ni, sob sob), saya nak mintak restu sebab curik gamba2 akak dari page akak ye.. hehe


hati tenang setelah mengedit (^^)v

dadada (' '.)/

oh ps ku --> tengok la nanti kalau dah x segan, baru emel yuk ;P

15 comments:

pestisid said...

di keheningan malam~
termenung ku BERSEORANG
tak lena mata dipejam~

dd dudu said...

{pestisid}
eh xperasan salah taip heee

dah betolkan, pu~~

mun-e said...

napa hatimu tak tenang wahai puteri buah peach?

dd dudu said...

{mun-e}
sebab x dapat msj gudnite dr seseorang
hik2, pangg~~

seseorang tu tertidur laa, apa lagi ;p

nisa ~ shasha said...

dd nanti cat satu umah color pink ok! nisa dtg! amik gmbr dd pstu tarok kt blog nisa plak :p

dd dudu said...

{nisa sasha}
hik2 tangkap gambar dd ke? napee bukan tangkap gambar nisaaa, pastu letak kat blog nisa? :D

tangkap gamba nisa laa~~ nisa pakai cekak riben putih cam hari tu~~ comell~

mun-e said...

laaa.. dah puluh2 tahun pon masih nak sedih benda kecik? ;p

pestisid said...

dudu perasan tak pic 1 kak vp setinggi balkoni atas tu??wahhh.

dd dudu said...

{mun-e}
siapa kata sedih.. huhu bace balik entry aku.. x sedih langsung ;n

xtenang tu bukan sedih la.. xtenang tu macam, alaaa~~~ nape x msj nite~~ alaa awk mana~~ alaa riso ni~~~

hahahaha

paham x paham x

{pestisid}
oh yekeee hahahahaha!! sy copy paste, pastu xreti nak edjas ketinggian orang dalam gamba2 kuh kuh kuh... kene edit kasi pendekkan ni, heheheh

thanx sebab alertkan! :D

noname said...

mana ada an-nur? ;n ada troli dia je ;n

dd dudu said...

{noname}
hi hi, dah troli tu lagi besar dari annur, jadii harus laaa nampak troli ajekk ;p

hik2

pestisid said...

dudu kenapa edit betul2? sy gurau2 je. lagipon tu kan dunia fantasi, uols.

dd dudu said...

{pestisid}
hoh mustilaa betolkan, sebab nak nampak real :D bile tgk betol2, kelaka laaa kak vp same tinggi ngn balkoni hik2... seb baik x same tinggi ngan bumbung, hok hok

sepet a.k.a zack_u said...

olololo....comel nye nisa...hikhik!

dd dudu said...

{sepet}
comel :D

hehehe