Monday, October 5, 2009

cerita baru yang di minati


cerita baru yang di minati haruslah cerita 'Sumpah Bunian' di tv9, pukul 830 malam, isnin - khamis kowtt :D



Nora Danish sangat kiutt bertudung dalam cerita niii.. owh~

cerita ni pasal Siti Hawa(makhluk bunian) jatuh cinta dengan sorang manusia yang baik hati ni bernama Adam.. Siti Hawa buat macam2 cara supaya die dapat jumpe Adam ni selalu walaupun Adam tak nampak die.. Adam tengah solat pun, Siti Hawa boleh ikut solat dari belakang tanpa Adam sedar... degil Siti Hawa ni, selalu kene marah ngan walid die supaya jangan pergi ke kawasan manusia... tapi die pegi jugak.... sampailah ade sekali tu Adam jatuh gaung.. lepas tu Siti Hawa tutup Adam tu tak nak kasi polis2 dan keluarga jumpe Adam ni.. (nakal owhh hawa)... lepas tu die pakse walid die rawat Adam...

so.. masuk laaa Adam di alam bunian.. bermula lah cerita.. hehe

Siti Hawa sangat comelll^^ suke ahh~~ die nak menggeliat pun bole tertumbuk Adam, pastu buat muke x bersalah kih kih.. sukeeee sangat...

korang layan kan aje laa aku ni.. bile dah start fanatik kat satu cerita tu macam ni laa jadinye hehehe... lepas ni mesti x sabar2 nak siapkan keje cepat2 dan balik keje sebelum pukul 830, hehe ;P

oh p/s ku --> selepas fazura, artis ke2 aku suke adalah Nora Danish, start dari cite Gaia hehe

10 comments:

lina said...

dd.. aku suke sgt tgk nora danish pakai tudung ngan baju putih tuh. sangat2 putih, suci & bersih je.

fazura ade filem baru.mcm best je cite tuh. jom tgk ;p

mun-e said...

abeslaaa bile dd dah fanatik~~ mcm ceta kayangan2 tu~~

nanti nak pakai serba putih mcm nora danish la tu~~~ pu~~~~

ceta fazura tu tajuk pisau cukur kot.. nak tgk gak!

ciare (^_^)v said...

hehe aku blom fanatik lg sbb slalu missed tgk cite ni...time ni slalunye ai masak owwh... ~~ isteri mithali kejap. HAHAHAHA

muni ---- nak tgk jgkkk pisau cucur tu...mcm best tgk trailer dia kan

dd dudu said...

{lina}
kannnnnnn putih suci bersih kannnn
cantekk snagat
berminat pulak aku dengan tudung die tu, Ratu ek? x pasan pun sebelum ni mase pegi Ratu

tu ar, tingin gak nak tinguk hik

{mun-e}
muni ;n pu~

haaa yelaa Pisau Cukur, dengan maya karin... nak gak!

{ciare}
ha'ahh kul 830 musti ko tgh bizi2 kann~~ hihihi

bes bes~

surney hasniey said...

aku baru je tengok citer ni semalam...yang menarik dalam citer ni pun watak nora danish...sebab dia comel n kelakar...sukala baju serba putih..hehe (^,^)

nursarah87 said...

baru tengok citer ni sekali malam tadi...

tapi ok la..

dd dudu said...

{surney}
comel, kelaka dan nakal hehe
suke laaa
ha ah!! suke sangat serbe putih, suci giler arrr

{nursarah87}
ok je?
;P

hew hew

Norliza Zainul said...

x dpt tgk..mak mentue tgk cite lain~ aii~

ciare (^_^)v said...

aku suke background masa ending cite tu.alaa gamba pemandangan dlm utan tu.huhu.pastu suke sgt dgn lagu temanye...hehe

sekian :p

dd dudu said...

{ja}
ho ho ho waktu2 macam tu musti mak ayah tgh tgk Berita heheehee

{ciare}
aku pun suke sgt bekground yg last tu.. teringin nak photoshoot background cam tu huk2...

lagu tu bes, sape yg nyanyi ek? nora danish ke ek