Thursday, October 29, 2009

entry untuk warga OAS

*sticky entry yoo, entry baru di bawah, rajin2 laa scroll down yee ;)

sebelum apa2, kite tengok gambar dulu yaa :D


sandwich yang kaya dengan mayonaise nyee :]""


bihun goreng yang kaya jugak.. hik ;p

owh, anda ingin menikmati sarapan begini di pagi harii? apalagi warga OAS, berjumpalah dengan megatron di floor 3 untuk membeli sarapan pagi yang sedap, hasil tangan tunang nye si megatron :D

mee goreng pun ada :D
rm 2 ;)


ini menu semalam yuk.. makanan sangat laris macam pisang goreng... sampai kan ezan dan umu pun x sempat beli sandwich semalam, hok hok..

menu hari ini adalah nasi goreng kampung dan sandwich.. kalau nak, cepat2 naik atas jumpe megat yaaaaa ('o')

eh, xde laaa bulat2 untuk OASian jekk, warga heitech macam nisa & the gang nak beli pun bolee :D hi hi hi

oh p/s ku --> buat entry ini dengan harapan dapat sarapan free ;P (*blink *blink)

;P

***update hari ini (27/10/2009)

hari ni menu sarapan yang megat bawa adalah sandwich telur dan nasi goreng kampung ;)


siap ade bawak satu bekas sambal untuk siapa2 nak topup sambal, ha ha ha bagus x


***update hari ni (28/10/09)

menu hari ini adalah kue teow goreng kerang :D dan sandwich sardin ;)


gambar sandwich sardin x de, sbb dah kene ngapp satu ngn kuku, x sempat nak amik gamba ;p


***update hari ini (29/10/09)

menu hari ni adalah bihun goreng singapore... sedap.. i like ;)


15 comments:

k0m4nd3r said...

Tunang Megatron adalah...





Megawatt! hahahaha!

jangan marah aa!

dd dudu said...

{komander}
puteri megawati heeee

warna hidupku said...

aaiipp..mentang2 zura amik EE, dia kasi nama megawatt!!

zura geng otobot tau. :P

Tq DD for the comment & advertisement (^^,)..nnt zura bg free kat DD esok k...
.
..
...sudu free!

haa..beli sebungkus mee dpt 2 sudu free. hahaha

ok, x kelakar (n_*)

dd dudu said...

{warna hidupku}
hihi megawatt ;p

hee same2 wahai zura tunang si megat ;)

sob sob dapat 2 sudu free jekkk? (T_T)

sudu tu bole dimakan x? huk huk

surney hasniey said...

"shidappnyeeee..."(ajuk ayat anak sdara aku kalo dia dapat makan makanan yang sedap2..hehe)

dd dudu said...

{surney}
cedappppp~~~~ (ajuk ayat sendiri jek ;p)

ciare (^_^)v said...

arini br aku paham ape maksud entri ni :)

wuahhh terornyee tunang megatron masak masak ni..abes ah megatron makin tembun tembun nanti...weeeee :p

ikhlas dari;
jirankampungmegatroniaituciaretron ^__~

dd dudu said...

{ciare}
ciaretron? wakakakaaka cam bes pulakkk nama ciaretron, hik

huhu masalahnyee bukan megatron jek yg tembun tembun nannti, dengan ofismetss die sekali tembun2 sebab hari2 ade makanan untuk dimakan, uwaaaa

ciare (^_^)v said...

weeeheee. ok le tu...bleh jimats...dr ko makan secret recipe tiap ari kannnnnn ;v

noname said...

so nm i la yg tercemar sbb xdpt tgkp gmbr sandwich tu ye ;D

dd dudu said...

{ciare}
auchh ;n
tp dah lame okayy aku x menjejakkan kaki kat secret recipe ;n

puk ;v

{noname}
iyaaa ;D

mun-e said...

kenape tetiba ade nama keri? korg 1 ofis ke?

ooo sempat lagi dating pagi2 yeee

:p

dd dudu said...

{mun-e}
hehehehe x laa, aku bawak sandwich tu masa nak minum2 ngan kuku lps opis hour ;p

Faizah_Haris said...

nanti anto sinik juga yer.....hehehe...akak pon nak dekk oii..:P

dd dudu said...

{faizah haris}
akaknyee keje kat manee, duk mane ;P