Monday, October 5, 2009

entry untuk puteri 7, upm ;)

oh ahli2 geng puteri 7 ku~ lina, ciare, hana, ateh dan biku biku~
semalam aku pegi jumpe anak sulung geng kite, adam zariff yuhuuuu jeles x ;p hew hew hew

adam dah membesar dan kuat nanges.. kuat senyum jugakk :D (betolll, dari jauh adam senyum ngan akuuu tapi jaaa x percayeeeee sebab bile diorang pandang, adam dah berubah ekspresi mulut, betolllll aku tak tipuuu waaaa)

ja ialah puteri ke 2, bersama a little Adam ;D


nampak x kat sane, hepi family at home ;) ngee


ja, mane kakak ko beli bekas2 putih ni ek? tersusun, teratur dan terancang, i like laa~

menu utama : nasi ayam sedap ;)


teman-teman : muni, rosa dan si baju belang ;P



adam di tangan kuku
aku lak memang takut siket nak pegang2 baby ni heeheee tak biase lagi ;P

ja : nanti da kawen, musti keri yang jage anak.. dd nanti tau kalut2 jee.. aaaa baby nangess!!! nak buat camane ni waakk!!!

pangg~~~~ cheese cake tul kamu ja! tengoklaa nanti aku dah jadik maak, aku hebat ('o')


adam senyum kat muni

aikk, adam nangis pulak

owhh tiba-tiba adam menari

muni : perut adam macam ayah nye laaa
ja : camane ko tau perut shah macam ni? ko penah tengok keee? bukan aku ke isteri die

kih kih kih


mana aku ek? ngeee, aku sangat suke baby tapi tak pandai nak mainnn macam muni dan rosa, soo, aku cume bermain dengan jari adam ajekk

owhh jangan pisahkan auntie dd dan adam, owhh~



encik tunang rosa pun hadir ;)

aktiviti kitorang hari tu, sampai2 umah ja tengahari tu, borak2, makan2, topup makanan, main dengan adam, bergambar2.. makan kuih raya.. tumpang solat zohor lepas tu petang kitorang pun balik.. ape niii duduk umah orang lame2? hahaha



taaaaaa jumpe lagi (^^,)/

oh p/s ku --> berminat dengan ular mainan adam, comelll ;P

20 comments:

mun-e said...

yeayyy adam senyum kat aku dan ade buktiiii :p

kes ko claim die senyum kat ko tu takkan dilayan sebab takde bukti hahahah

beshnyaaa babyyyyy nak jugakkkkk~~

pu~~

ciare (^_^)v said...

jeles owh dudu ko pakai tudung ekin dlm gamba terakhir tu lawa sgt =D

ehh adam udah berbedaaaa rupanyaaa ^___^ gebunyee adamm...heeee naseb aku xde smlm kalo tak aku nak culik adam bwk ke bukit jalil.(eh tempat penculikan bukan patot rahsia ke?hehe) Pastu mggu depan baru nk pulangkan :p

surney hasniey said...

dd kena amik kursus menjaga baby sebelum kawen... ;p

dd dudu said...

{mun-e}
tapi ade bukti adam nanges kat ko, hahaha

xpee, hanya adam dan ku saje yg tau perkare sebenar, sob sob

{ciare}
lawa ke? tembam jek aku tgk kof kof kof
owh maksud ciare, tudung tu yg lawa, ngeeee

heee kalau nak kene kejar dengan ibu adam, ayah adam dan mak sedare adam, cubelaa culik haha

{surney}
xpe hasni, bakat tu akan datang sendiri naturally, hahahaha

ciare (^_^)v said...

serius nampak kemas dimuke n pipi ko..xde tembam pon...

aku imagine duduk atas kusi sblh rose dan muni....msti aku nmpk mcm mak mereka T___T

rosealley said...

adam senyum gelak2 jugak kat aku, hahaa, nak jugaak

dd dudu said...

{ciare}
hehehe sbb aku x upload gamba2 yg menampakkan aku gemox heheheheheh adee jeeee dalam folder ;P

pu~

x saba nak jumpe ciare :D

{rosalley}
yelaa yelaaa hahahaha

Norliza Zainul said...

timekasih sbb abeskn makanan hik

noname said...

mana habis.. ja fitnah kami ;D

dd dudu said...

{ja}
oitt mane habesss eyyy, nak 3rd round tapi segan sebab dah duduk jauh dari meje makan hehehe

{noname}
tapi kacang hampir di habeskan oleh mu ;p

Norliza Zainul said...

sebenarnye, lelaki yg berbaju belang itu teringin benar menghabiskan semua makanan yg ade, tetapi memendangkan keadaan overweight nye yg tidak mengizinkan, lalu tersipu2 lah die di hadapan makanan tersebut..

mun-e said...

hahahhaha ;D aku tukang gelak jer bace comment ja ;p

ja aku tingat ko ceta pasal adam yg "ini perkara serius!!"

lucu sungguhhhhh :'D

hanabira said...

adekah AZ aka adam zarif overweight??beza sungguh dgn 1st time we all dating aritu..hee..

dd dudu said...

{ibu adam}
lebih baik ko lari ja, haha
nanti ko kene kejar dengan moto~
ho ho

{mune}
hahaha kelaka kelaka, this is serious!

{hana birah eh bukan, hanabira}
betolla overweight.. doktor kata 'This is serious!'

kuh kuh kuh

Norliza Zainul said...

eleh..die igt, die ade moto aku takut??

Norliza Zainul said...

hehe..lepas doktor tu ckp "ini perkare serius.." sampai ke arini shah masih terase hati..hik hik..

hanabira said...

kihkih..seriusnye masalah adam yg berusia 3bln lbh..siannye kecik2 da ade prob yg serius..=p

dd dudu said...

{ibu adam}
moto pun x takut ngn ko ja hahaha

hah yekee shah terase hati ke.. klu macam tu, this is serious!

{hana birah eh silap, hanabira}
kesian kan adam yg masih kecil tak tau ape2.. this is serious!

ciare (^_^)v said...

okay nak tumpang this is sirius jgk =D hoho..lawak lah korg2 ni :p

overweight beno ke? nampak mcm okay je gebu2 mcm ai ^__-

dudu apesal ko xsbr nak jumpe aku? nak laporan diameter terkini pipi ai ke? T____T

Norliza Zainul said...

ciare, skang mmg da x oberweight..sbb "ini perkare serius" adalah kisah silam adam..hee.. lepas aku take serius perkare yg serius itu, adam da x oberweight lg..