Tuesday, October 13, 2009

catatan weekend bulan syawal


10/10/2009, tengahari


hari ini kuku, kawan-kawan ofisku dan bukan ofis datang beraya di rumah ku =) terima kasih kawan-kawan =) yang lain pun jemputlaa datang rumah yee, tahun ni saya x buat open house tapi siapa2 yang nak datang bagitau aje, pintu rumah sentiasa terbuka ;)


10/10/2009, petang


beraya di rumah ummu athiah.. makanan sangat sedap.. saya bantai makanan macam tak makan seminggu ;p makan nasik beriyani, lepas tu makan sate, laksa, rojak buah.. muni asyik buat jeling2 aku jek, awwwww~

dd, muni, ejan
haida, awa



10/10/2009 - lewat petang

ja & family datang umah ku.. hehe ceria betul petangku dengan kehadiran adam dan ibu bapanya..





ibuku yang dah lama x jaga baby teruja dengan kehadiran adam, asyik duk main dengan adam aje, dan dodoikan adam macam superman sampai adam tertidur dalam keadaan terbang.. hik hik

time ni adam tak terbang dah..
tapi adam tidur macam bos


hisshhhh geram hakuuu, comel butut
tarik bulu mata die kang, tarik tarik~~
;n


ade ape2 yang lebih comel dari tangan baby tak? huhuhu tak de kan kan


huhu nape aku cerita macam xde perasaan ni.. sebab dah ngantuk kot.. tidur dulu laa ek.. esok baru sambung catatan lagi.. taaaa (' '.)/







-kasut adam-

4 comments:

mun-e said...

mane aku tak jeling ko. nasi beriyani tambah 2 kali~~ rojak buah 2 kali~~

amboiiii~~~ kasi jelingan maut ayah ko sikitttt

hahaha

uh uh ruginya tak stay rumah ko tp aku seyes tak larat sudah~~ dah la balik tu jam kat greenwood. wuwuwuwu

dd dudu said...

{mun-e}
ouchh ouchh jangan cakap lagiii ;p

hehe rugi2, rugi x tgk adam tidur dalam keadaan superman

ciare (^_^)v said...

part adam tido mcm bos tu aku teringat kat seseorg....




bukan lina ke tido camtu?hahaha :p

dd dudu said...

{ciare}
ha'ahh tepat sekaliii hahahahahahahahahahhaahahahahhaahhahaah

hari tu aku dah gtau lina dah

hew hew