Saturday, October 3, 2009

anak-anak dah besar, ibu ayah masih muda


Salam2 ibu dan ayah, di mulai dengan anak sulung, kak dd dudu, hik..



"Selamat Hari Raya mak, kakak mintak ampun atas semua salah silap yang kakak lakukan.. kakak janji kakak habeskan belajar kakak, x kan malu kan mak lagi.. sob sob.. Selamat Hari Raya mak.."


nak skip tak mau salam ayah aci tak? kih kih

nextt.... anak nombor 2.. adik umu

"mak.. Selamat Hari Raya mak.. adik mintak maaf selalu malas tolong mak basuh pinggan.. selalu buli kakak yang lemah lembut dan jelita tu.. lepas tu, adik selalu pergi mydin beli shawl habeskan duit mak.. sob sob, Selamat Hari Raya mak.."


"ayah... adik nak gelak laaa.. adik tak tau nak mintak maaf camane sebab ayah yang patut mintak maaf dengan adik.. ayah selalu kacau adik dalam ofis.. ayah selalu letak headset bertali panjang tu kat leher adik, lepas tu nak tarik adik macam lembu.. ayah yang patut minta maaf dengan adik.. sob sob sob..."


ngeeee ;P

untuk cerita lanjut kisah beraya kami dan melawat baby, sile laaa buka link kawan2 opis saya ye.. ade kat link OAS kat sidebar blog ni... nanti diorang update laa tu...
*heee heeeeee ngelat update ;p

oh p/s ku --> dialog dan cerita di atas hanyalah rekaan semata2 yee ;) jangan percaye sudaa~ hew

8 comments:

mun-e said...

sangat sesuai laaaaaa guru pendidikan islam itu dengan guru pendidikan jasmani..

sepadan!!

heheheeee

dd dudu said...

{mun-e}
guru pendidikan jasmani? hahahahahhaha gelak tunggang terbalik

luqman jadik guru pendidikan jasmani pulak :'D

mun-e said...

nyeh nyeh nyeh. dd jgn lupa operasi kite esok. xsabarnyeee.. hehehee

::mE uMmU:: said...

hahahahahahaha
aksi-aksi mengong di rumah kak asiah
umu!!behave urself la kt umah org lalalala~

dd nape plih gmbr tu, xnmpk real sgt laaa
hiks ;p

dd dudu said...

{mun-e}
yeyy x sabarr

{umu}
gamba umu salam luqman ke? bukan yang ni yg real ke? lagi satu, tangan umu ter'atas siket, lagi laa x real hohoho

khaiza said...

selamat hari raya dudu..

dd dudu said...

{khaiza}
Selamat Hara Raya khaiza :)

khaiza said...

selamat hari raya dudu..