Tuesday, November 11, 2008

makasih kak viruspadu

tajuk kecik adalah : penangan VIRUSpadu ;p

adoi2 tgh garu2 kepala dgn perlahan2 ni xtau nak react camne ngan kezutan lektrik hari ni pu pu~~

nak dgr cite x?
camni camni hehe

las week kan musim sy mengedit gamba2 sendiri kann sbb tunggu mathlab run lame sgt kan kan korang ingat kann kann ;p.. lepas tuu kannn ade laa satu gambar garden tu canteekkkk sgt2,
lepas tuh sy pun ingat nak edit gamba dudu ngn kuku tgh berjalan n tepek kat garden tu, tp carik punye carik xjumpe gamba yg seswai haha asik xcukup sifat jek ;p (kaki tergantung) hahaha

pastu dlm mase yg same asik bukak blog kak vp jek pastuh suke tgk kak vp n nisa pastuh haaaaaaaa~~~ tertimbul idea nak tepek kak vp n nisa yg tgh berjalan kat garden tuh hew hew hew (seperti gambar di bawah ;p)


hee lepas tu timbul idea nak edit style lain plak ;)

nisa menari bersama bear

pastuh kak vp suke pink kan =)


pastuh ade laaa lagi gambar2 lain yg di edit, hee khas untuk tatapan kak vp^^

erm ngedit2 ni jumaat lepas tp "cam nak ke eh kirim ke kak vp nak ke x nak nak kirim ke x nak nak kirim ke x nak', segan la ngn kak vp, sbb selame ni stalk senyap2 jek blognye, kak vp kan artis ;p

pastuh perap 2 hari, asik tgk gambar2 tuh, syok sendiri sorang2 sengih sorang2 hehe pastuh..

hari ahad tetibe semangat tu dtg, lepas maghrib send ke kak vp,
fuuuhhhhh~~ aaaaaaaaaaaaa maluu gilerrrrrrrrrrrrr~~~ ;p first time ni tawwwwwww maaaluunyeeeee segan giler arrrrr,


xberani nak gtau kawan2, sbb sgt segan :D yelaaa nak kasik kak vp karya yg xseberapa ni, comot lak tu ;p sambil2 tuh dlm emel wish tahniah kat kak vp sbb akan dapat baby baru (hee cover2 kate tgh malu2 kan ;p)

pastuh ok ler, kak vp xde reply emel (dlm hati memujuk diri sendiri, kak vp byk emel yg perlu di bace kot hehe)

pastu pagi td bangun tido bukak emel, dpt emel dr hasni, katenye "aku baca blog viruspadu td...x sgka ko edit gambar die....heheeeee"

haaaaaaaahhhhhhhhh biar betikk??????
ganas kak vp ni, xmain reply2 emel ni, main publish kat blog terus hahaha (mungkin itu care kak vp menghargai pemberian peminat nye kot^^) hihi

pastu terus bukak laju2 blog kak vp n nampak entry rumah idaman
pastu bace2 ayat kak vp tu
hoh speechless la (^.^)

pastuh bukak blog sendiri, sgt terkezut chatbox jadik luarbiase n hits pun mencanak naik, sgt luar biase :o selalu 2 3 kerat jek, kawan2 sendiri yg bace blog ni hehe,hari ni dah naik 100++

pastuh tetibe gak dpt kawan2 blogger baru, suke laa^^

mmg luar biase laaa penangan VIRUSpadu ni kuikui

terharu sgt sbb kak vp suke, makasih ya kak vp :)

teruskan mem'blog di http://viruspadu.blogspot.com dengan kesah2 hepi akak, nisa dan encik laloque^^ sy sentiasa menyokong kak vp dr belakang (^^,)v

42 comments:

lina said...

erm... dd dh x jadi silent reader dh.

hebatla kak vp ni. mmg blogger teygar.pesal pestisid mcm x ckp pape? adakah dia xtau agi?

dd dudu said...

pestisid ade cakap kat chatbox hahaha g la cek ;p

JIVEBUMZ said...

hai DD salam kenalan.. sonok dapat ramai kenalan yer..

dd dudu said...

{jivebums}
hee mustilaa sonok ^^

hanye kerana bg kak vp gambar die edit, terus dpt ramai kawan hihihi

pestisid said...

malas ah nak layan.haha.ego.

dd dudu said...

pestisid dah majuk ngan dudu ey hahaha

pandangdenganmatahati said...

hahah
mesti lisa jeles kan :p
oh lisa jgn takut
kakak dd dudu xkan lupekan adik lisa kuri2 wlpn ade ramai kawan baru

ngeh ngeh
jd batu api :p

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
ha ha ha InsyaAllah tu bukan batu api, tu batu sejuk hehehe

dah abes miting grup eh, pu~

rosealley said...

pu~~
ntah2 nanti dudu pun jadi blogger artis gak, owh, siapela aku ini disamping dudu pada waktu itu, hahahaha

Mommy Lily said...

hihi...salam

kakvp mmg glamer dan skrg adik lak jadi glamer cam vp...

nice & cute blog u have

nekopachi said...

CONFIRM I POS KAT KAMU GARLIC BUTTER SPREAD! muahahahah *gelak jahat dan dengki*

nak kawan ngan lina je lah pasni, kan lina kan =p

dd dudu said...

{mommy lily}
wsalam
hehe seganlaa kak ;p

makasih kak melawat :)

{rosealley n nekopachi}
Ya Allah gelak2 aku bace comment korang ni tauu hahaha sengal towll

xde maknenyeee haha hits aku naik tuk hari ni jek laa hee tu pun sbb kak vp letak link hehe, rase2 nye lusa tulat, blog ku kembali seperti biase hehe

shai sengal giler nak bawak diri kawan ngn lina jek hahahha

sukelaa lina dah dpt tudung cantek dr shai kuikui (tetibe selit lina lak kui)

lina said...

shai-->a'ah.. shai kite kwn together gather la. dd sudah jadi blogger glam.

dd-->ske2(smbil sengih smpai tinge) tadi mase nk kuar mkn ingt nk pki terus tapi pakai baju kaler biru xkn nk pki tudung kaler merah or pink.tapi still pki tudung yg ala2 gitu gak la sbb nk amik mood gembire tuh.

dd.. kan ko ckp. kwnmu kwn ku jua.

dd dudu said...

{lina}
ha ah kawanku kawanmu jua hahahhah

lagi satu blogger ku blogger mu jua hahahha aku pasan ade blogger yg same tinggalkan jejak kat blog aku dan ko kuikuikui

su said...

hye..salam kenal...gambar2 tuh sumer cantek2 belaka!gambar2 yg cantek lahir dr hati yg ikhlas! :D

dd dudu said...

{su}
em em makasih kak su ^^

viruspadu said...

akak memang saje nak bg kejutan, memang saje taknak balas emel lagik hkhikhikhihk

terima kasih yer yangggggg

akak suka sgt tauuu!!

cantik2 gambar tu..

kiss dari akak, muahhhhhhhhh

mummysyafie said...

kreatif nye..pic pun comel..

pandangdenganmatahati said...

kak VP!! nak muaaaaaaahhhh jugakkkk

hehehe

shitah said...

hikak... cantek sngt n keratif tau... kiter dpt link akak dr kak VP nyer pages.. tukar links nk? hikss...

Zanna_MamaBatrice said...

salam kenal DD
kreatif ler

penangan kak vp nie mmg magic kak DD.........

btw.....cantik2 ler gambar yg DD edit tu......
kita tukar link erk DD

Ogy said...

salam kenal...

dd ni mmg kreatif orgnya...cantik2 gambar yg diedit tu...edit guna software ke...akak ni buta IT..
Jemput2lah melawat ke blog akak ya..

haryani3112 said...

hi...
chantekla..pandai awak edit2..kalo sy..huhu x reti den nak tepek2 cenggitu..anyway salam perkenalan..saya pon dok area awak gak..tmn melati..oh ye..roti canai sedap kat sblh skolah teknik gombak..nama kedai 'Sasaran Selera'..toraila sekali..mesti nak lg..hehehe

jomla ke http://haryani3112.blogspot.com

ryani said...

kite follow blog awak leh x? meh la kite follow memfollow...heheh

dd dudu said...

{viruspadu}
aaaaaaaaa kak vp bagi comment??? :O aaaaaaaa toing toing~ terus pengsan! muni sile laaa panggggggg aku tuk sedarkan aku balik ;p

aaaaaaaaaaaaa kene kiss kat pp ngn kak vp??????????? ('o') toing pengsan lagik sekaliiiii

ade sape2 nak panggg aku tuk sedarkan aku balik x ;p

{mummysyafie}
yeke kak hehe time kaceh eh :)

{pandangdenganmatahati}
heheheh kak vp, muni nak kiss dr akak, dgr x dgr x ;p

{shitah}
hee time kaceh melawat, dah letak link shitah dah ;)

{Zanna_MamaBatrice}
mmg dasat penyebaran virus padu itew hahaha

okie kak zanna, dah letak link dah ;)

time kaceh time kaceh :)

{kak ogy}
erm edit gune fireworks.. macam main gunting2 pastu letak hehe.. time kaceh eh kak :)
okie dah lawat blog akak dah, n dah curik wallpaper akak ;p

dd dudu said...

{ryani}
ryani ngan haryani org yg same kan?
oooo duk tmn melati kee, dkt sgt laaaa heee
oo bes eh roti canai ctu, nanti nak try laa ;)
jom jom follow mengfollow ;)
thanx eh

pestisid said...

majuk laaaaaaaaaaaaaa ko dh x peduli adik kuri.
pasni nak tgk amazing race nak sms ngan sehelai muni la pulak...

dd dudu said...

{pestisid}
ngade2.. xbole! ko kene sms ngn sy jugak, ingat sok amazing race hahaha

ciarexoxo (^_^)v said...

dududidi...aku pon sgt terkesima dgn gamba2 hasil editan kamu..huk huk sgt comeii...nti ko editkan gambo di hari istimewa ku buleh?ade brani?hehehhehe <-- gelak jaat :p

pandangdenganmatahati said...

panggggggg!!! nah penampanggggg sulung aku hahaha

uh uh mane muaahhhh ni hahahaaha :p

oh lisa.. aku xtgk amazing race r salu tetido awl kuikuikui

dd dudu said...

{ciarexoxo}
terkesima eh hehehe amatur jek ;p hee malu laaa^^

hari istimewa kamu??? boleeeee sgt haahahah nanti aku tepek ko tgh tunang atas sungai kuikui

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
hee ape ni sehelai muni, pangggg aku bile aku dah sedar siap2 mandi agi ha ha ha ;p

kak vp tgh keje tu, jap jap hehee

lina said...

dd jgn lupe tau. kolaj yg aku mintak tuh. 'harus'. aku nk tepek kt blog aku..

pastu nk print letak kt bilik aku.

shhhhh! jgn bgtau org len tau. muni ngn pestisid pun xleh. secret mission. biarlah rahsia......

pestisid said...

eleh tanak tau pun :P

dd dudu said...

ha ha ha pu~

aku kene korek balik gamba2 lame kurus si lina ni

bio_addict said...

wah..pandai btol edit pic...even simple...tp sgt lawa n rase cam ade kat alam fantasi gaks....hoho
congrate!!

dd dudu said...

{bio_addict}
thanx eh :)

Tukang cerita said...

akak nak jugakkkkkkk.....
wpun akak tak glamer cam VP,
tp akak pun nak gak gmbr tempek2 cenggitu...
huhuuuuu.... :(

dd dudu said...

{tukangcerita}
heee akak nak ey.. hee nanti sy buatkan ey :)

lina nak muni nak, shai nak, sape lg eh ;p

pestisid said...

saye nak ko letak gamba pengumpat professional.tp gamba tu buruk gile sy edit.maklumla mase tu umo 19tahun.hahaha

dd dudu said...

{pestisid}
ha ha ha tgk laa nanti sy buat entry khas pasal tu ha ha ha

sgt kelaka ingattt reaksi sendiri mase dpt wpaper tuh dr ko kui

pu~ pu~

ciarexoxo (^_^)v said...

ape kesss nk tepek gambo tunang atas sg..aku nk atas everestt ehh :'D