Wednesday, November 19, 2008

pagar kebun ku sudah bertukar~

taraaaa~~
berakhir sudaa penantiannyee ;)
adik kuri2/pestisid/lisa menghadiahkan pagar kebun baru kepadaku^^
pagar kebun lama pun sgt laaa suram hahaha font pun xbermaya ='P nak masuk kebun pun xsampai hati kuh kuh kuh

ini adalah kali pertama tukar header
sebelum ni sgt laa setia kat header ni,x penah usik pun
lisa tgk sy syg sgt kat pagar tu, die pun xsampai hati nak beli baru, renovate sudaaaa ;p
ha ha ha

smlm die edit, tp die mms kat saye jek hasilnyee huk huk sgt tersiksa jiwa dan raga ni terpakse tgk header kat screen henpon yg sgt keciiiikkk dan xdpt nak upload terus kat blog ;p

ade 4 yg diberi, sume pun sy sukeeeee
tp xtahan siutttt tgk payung rambu2 tuh hahaha mane ko jumpee niii pang pang pang (^o^) (tp lisa kate,ni bukan payung tp pokok, pu~)
hik hik

time kaseehhhhhh lisaaaaaaa
sy sukeee gilerrrrrrrr
betol niii, ikhlassss dr hatiiiiiiiiiii^^
mmuahhhhxx

18 comments:

pestisid said...

nah mari berlesbo2 mmmuaaahh

"mungkin sbb pestisid tgk pagar kebun lama sgt laaa suram hahaha font pun xbermaya ='P nak masuk kebun pun xsampai hati kuh kuh kuh"

pandai2 je ko fitnah.sy nk buat sbb nak tepek muke pemilik blog kat header tuh dan sy suke pokok mcm payung tu.tp itu pokok tau.tp x tau pokok apeee.

anneweeza said...

heee..yey yey..sy pon suke...very de cute...and pink2 gitu...hee... :)

dd dudu said...

{pestisid}
hoho bukan fitnah, tu sebenanye kate2 untuk sy jek hahaha okie2 sy tarik balik kate2 itu ;p

hee skang sy dah jaik pemilik pokok payung tu yeayy

time kaseh lisaaaaaaa

{anneweeza}
yey yeyyy \(^o^)/
time kasey sbb yeay2 same saya hehe

mama-khayra said...

ohh hooo..header die pon cantek sudaa..:)

dd dudu said...

{mama-khayra}
cantek ey kak, hihi sy suke laaaa
thanx to lisa :)

pestisid said...

dudu,
gudlak :)
semoga berjaya yuk!

dd dudu said...

time kaseh penukang header (''.)/
kalau sy sesat sy carik kamu ya lisa haha

Ogy said...

akak suka dik...cute sgt.mcm orgnya....hehe

dd dudu said...

{Ogy}
akak suke ey~ heee ;p

ciarexoxo (^_^)v said...

kiutt laaa hasil kreatif kakitgn lisakurukuru ni :'D...aku pon ingt payung la dudu..uhhh mate kuu

pestisid said...

tp mmg mcm payung kot.jom bagi name.payung gewdix puteri 7.

dulu dudu dan kuku ckp aku adalah seorang minah yg tibe2 terselit kat geng 7 puteri.yelayelaaaa aku sedar aku lebih mude dari kamuorang..huhuhuh~

pandangdenganmatahati said...

aku xnampak payung pon benda ituuu

aku nmpk benda tuh mcm atap rumbia y patutnye kaler coklat, tp d spray kaler pink

hahaha

uh td dd msj die ckp die tgh buat test.. slamat bjaya dd ^^

dd dudu said...

{ciarexoxo}
lisa, ciare panggil ko kurukuru hahaha soww kiut

cam payung kann, payung rambu2 yg gewdix hee saya sukaaa

{pestisid}
lisa, manyak butut dialog sy yg ko ingat eyyyy hihi x ingat laaa, dudu dan kuku yg ckp ey biaseeee kuku ni, nak kene ni ;p

kelakanye tgh berimaginasi aksi sebenar, puteri 7 tgh jalan2 pastuh ade kura2 kaler hijau terselit kat kitorang yg jalan kaki hee tp kura2 tu tertinggal kat belakang laaa sbb kura2 kann ;p

pu~

{pandangdenganmatahati}
hoho kate muni betol gak, cam atap rumbia tp gewdix hew hew hew

haa ko tgh bg comment mase aku tgh wat test ke hahaha malunyee aku dah tua2 kene buat test ;p hik hik

pestisid said...

susah tak test die?ko kate dpt jwb kan??

dd dudu said...

lisa, dpt jawab sesuka hati
tp cam salah kot, xtaulaaaa
harap dorang xstrict sgt laa mase marking tuh hohohoh

sy xingat sgtlaaa java yg try catch tu

Anonymous said...

kreatif sgt ke si lisa kurikuri tersebut? xdelah..

♥♥ ja_di_atas_tujuh ♥♥

pestisid said...

ja jeles,
dush dush.tak pnah claim diri aku adelah kreatif.dush dush.kalo ko tgh pegnen, aku dush kat perut.hahaha jahat.

pestisid said...

sy rs ko dpt keje tu.

pastu skang ni ko lak menyelit2 di antare budak2 skolah saye.tetibe je.