Friday, November 14, 2008

adikku pandai menari~

yeahh tajuk di atas xde kene mengena ngn isi kandungan entry ni yek kuikui

sepasang dd tgh sgt hepi2 nii hihi :D dlm kepale tgh menyanyi lagu adikku pandai menari~~ pusing~ pusing~ pusing pusing pusing~ ha ha ha
korang tgk sehati berdansa x? suke tgk rina n shahrin menari lagu ni hee rase nak nari same, pu pu~

owhh kenape sepasang dd hepi? sebab sepasang dd dah abes presentation untuk progress report (sem 3) td yeayyy \(^o^)/
sepasang dd happy sgt~~ (dengan gaya zizan raja lawak yg buat aksi ziffi)

sepasang dd rase macam dah bertukar menjadi sepasang burung kedidi~ yg bertebangan bebas di angkasa~~ pangggggg!! kene lempang ngn muni =P adoi muni, sakitlaa, baru ingat nak berkhayal :p

owwhh cane presentation td? ntah, dr. M ngn dr. T angguk2 jek, xtau laa ape maksud angguk2 tuh hahahaha (apekah yg dibebel oleh minah ni sorang2 kat dpn? =P)

sebelum

selepas
yahoooooo \(^o^)/

owhhh kepade kawan2 yg menyayangi ku ini, yg pelik2 ngn apelaa status aku skang eh, kate tgh wat master tp x abes2 dr dulu sampai skang muahahhaah
camni camni, dulu bajet konon2 nak buat master in research 1 tahun setengah (3 semester) tetaaapiiiiiiii owh tidak semudah itu rupenyeee (dulu xtau pulak research sesusah ini, siut sape2 jgn amik research tau, PHD baru laa kene wat research, klu nak wat master wat coursework sudaaaaa)

sbb tuh laaa extent sampai skang(nak masuk sem4 dah) hahaha paham x paham x ;P kirenyeee lepas ni jgn tanye aku, "dd abes master bile?" ... dilarang menanya sbb serius weii xtipuuu, sy TIDAK ade jawapan untuk ini! selagi tesis sy xsiap n selagi x VIVA n selagi xlulus VIVA tu slagi tu laa xleh nak siap master, ngerti? ;) xcaye tanye sekepil erross ngn sebentuk lina ngan sebuah wawa, kitorang mmg xde jawapan khas untuk soalan ni hew hew hew

owh berbalik kepade tajuk di atas..

"sekepil eross katmane? klu kat fak ni, sepasang dd nak naik, klu sekepil eross kat umah, sepasang dd nak balik la lps makan nasik lemakni"

"owh, kat umah, bangun lambat, cane present?"

cesss... nampaknye sy tiade kawan d fak... lalu balik laaa sepasang dd dengan hampa+gembira hehe...

kate tgh hepi kannnn, sume mende pun nak di snap gamba nyee.. sile2 layan kasut ku ini..

sepasang kasut untuk sepasang kaki burung kedidi
(hehe dulu ateh ngejek aku burung kedidi, aku marah sgt =p)

sy sgt sukeee awaaaan
nak pinjam ar alat doremon yg leh duk atas awan tu, sambil nak bace komik ~(^^)~

okieeelaaaa nak g main ngedit2 gambo, taaaaaa (' ',)/ (aksi angkat tgn sebelah sambil berlari2 laju ke depan)

12 comments:

lina said...

tul2 ayat "ko dh abes master ke?" tuh agak sensitif sbb kite sendiri xtau bile abesnye.

waaa.. sem dpn aku sem 5 dh. tu pun dh defer 1 sem. kalo x aku sem dpn sem 6.

kali ni kekdahnye --> redah je~

wv--> treapi .. nape x terapi?

ciarexoxo (^_^)v said...

taniah da abes present ;) aritu aku tnya lulu dia present camne..tp dia snyp jek...aku nk majuk...panggg!! lempang diri sndiri sb majuk ngeheee :D
yeayyy kwn2 ku yg amek master..xkire la korg xsuke ditnya soklan "ko abes master bile?" tp aku ttp nk tnya..heeehee saket ati x saket ati x? :'D....
alaa relax laa at least korg ade master nti..aku ni? ape yg ade? wuuuuuu~~~~ T_T

surney said...

"dd abes master belum?"...haha...
seb baik dulu aku x terpengaruh nak amik master..(^,^)

aku pun dapat mesej yg dikirim kat ros tu..hahaha...dd salah hantar msg... ;p

dd dudu said...

{lina}
wv tu fulu ar, die salah eja terapi eheeheheh

hah lina sem 6 dah? hihi senior aku

ha ahhh mmg sgt sensitip hihi kene tampal kat dahi ni "AWAS! dilarang tanye bile abes master!"

=P

mama-khayra said...

wahwahwah,,hepinye bila dh abis present ekk..hikss

dd dudu said...

{ciarexoxo}
pangggg jugak!! err selain soklan "bile abes master?", soklan "present td cane" pun sensitip gak kat lina kot ha ha ha pu~

hahahah ciare, aku xde rase cam kanak2 istimewa sgt laaa ade master kang.. rase bese2 jek, sbb aku bukan jenis yg bercita2 tinggi kot ;p tp tetibe aku ade kat dunia masters ni, camne tu ;p sape yg bawak aku ke dunia itu? tulun tulun ;o

{surney}
berani tanye! berani! ;p

cessssss hasniii how dare uu bongkarkannn kesah aku salah anta sms ros ke ko puk puk

hoh ni sume ros nye pasal ;p tetibe ros kene hew2

{mama-khayra}
hihi biaselaaa kak, presentation tu ibarat batu2 besar yg tertanam dlm badan jek rasenyeee ;p skang batu besar dah runtuh dah hihihi aminnnn

pestisid said...

LINA, DD, ROS!!
BILE KORANG NAK ABIS MASTER?????
hahaha.sakit ati tak sakit ati tak..

yeayyy dpt WV- shero. tringat shiro pupuuu

pandangdenganmatahati said...

hahaha aku gelak2 jek bace komen korg ni :'D

uh uh beshnya dah abes present ^^
mesti perasaannya mcm dpt bf baru kan? kahkah

hehe kuku jgn mrh :p
eh geramnya aku lambatnya nk btuka ke maxis neh!! mesti org digi aku tgh mraung2 mnangis2 xmo kasi aku p tukar maxis hhuhuhu

wv--> comong??? :'D

dd dudu said...

{pestisid}
sakit mata ngerti? ;n

{pandangdenganmatahati}
errkk!! apakah? uh mentang2laaa tgh bahagia ngn RR skang, ape2 perumpamaan pun di umpamakan ngn bf ya kui kui

heleeee xdenyee digi nak meraung, dorang lambat bg sbb saje nak kasik ko menderita, sesi balas dendam sbb ko curang ngn digi hik hik

{untuk semua}
korang ni kan punyelaaa panjang entry aku kat atas yg aku taip2 panjang berjela tu, tp balik2 korang coomment pasal bile master aku nak abess, panggggg!! =P

hahahah kelakanye sume wv korang hari ni

pu~

rosealley said...

eh, mesej aku 2, gomen bangun lambat, kecewa laa, baru ingat nak g tengok ko present,huhuuu, tp xpela, sume berjalan lancar yaaa, bagus2, sonok kan da abis present, legaaa sgt rasanya, sile la ngedit gamba puas2;D

dd dudu said...

{rosealley}
ros malunye aku salah anta msj ko ke hasni hehe

bes sgt perasaan die, dr td ni aku surfing, blogging jek hehehe

lepas ni nak edit gamba yeahh

lina said...

ddddddddddddddddddddd... bukan sem 6 la. sem 5 je.

mcm tau je sape yg influence semua org amik master...