Wednesday, November 12, 2008

kelakanye

tadi kan tadi kan bukak nuffnang, n check keywords untuk hari ni, yelaa nak tau laa kan dorang2 ni gugel ape leh jumpe blog ni, pastu kannnnn~~ ini resultnyeee~~

ha ha ha ha ha muni, sejak bile ko ade hubungan ngn abg aku ni :'D
hee bile gugel pun rank num 2 tu ha ha ha ha ha sakit mulut gelak ha ha ha nape org tu search "muni and abg dd" ha ha ha ha sehelai muni, ko ngn abg aku ehem ehem secare senyap kah ha ha ha ha

pu~

p/s--> mintak maap eh pade cik yg meng'gugel ayat tu n bace entry ni^^ cume rase comel dan lucu jek hihihi

18 comments:

pandangdenganmatahati said...

hok hok hok hok hok
tsedak2 aku :'D

ape kaitannyaaaaaaa aku ngan abg DD??? :'D

aaaaaa sape y gugel ni.. sila la mengaku sile laaaaaa hahahahahahaha :'D

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
tu laa sile laaa mengaku hahaha nak kenal nak kenal ;p

noname said...

sebenarnye....

sebenarnye...

sebenarnye..

err...

pandangdenganmatahati said...

hahahahahaah
ade org dah ngaku keeeeeeeeeee???? :'D

dd dudu said...

{noname}
sebenarnye apakah :'D
sebenanye kuku yg search muni and abg dd ke kuikuikui

wat lawak yee

pandangdenganmatahati said...

adekah org itu nak mcari psl muni and abg RR tapi beliau tersalah dgr gosip lalu tertuka RR kepada DD???

wahahahah lucu bewtolllll :'D

dd dudu said...

ha ha ha masih berteka teka hak hak hak

ntah2 abg RR taaaakk yg search tp tertukar R ngn D kui kui kui

pandangdenganmatahati said...

tu laaaaaaa
sape niiiiii
ngaku cepaaaaaaattt!! :p

sapu ngaku, dd kasi hadiah
dd kasi abg nya sebagai hadiah
muahahahaha :D

pandangdenganmatahati said...

oh RR xde keja nak search psl aku dan diri nya sndiri la :p

die membizi d ofis ituuu hahah

dd dudu said...

kelakanye abg aku jadik hadiah hahahhaha

puk puk puk

eleeee RR ckp kat ko die bizi keje, tp sebenanye die tgh busy menggugel pasal diri die dan ko hahhaahahh tp fulu lak, leh salah taip name hehhehe

pandangdenganmatahati said...

hahahahaha :'D

hehe mmg lawak gile la
x tercapai akalku :D

gossip girl xoxo adakah ini keja kamu? :p
hehe serkap jarang sbb gosip2 ngan die td psl RR

kui

dd dudu said...

ha ha ha tetibe name ciare lak yg jadi mangsa, haha cepat ciare mengaku atau membuat penafian cpt cpt hahaha

lina said...

aku nk wat reasoning gak. agaknye dia nak tau pasal muni dan 'abg' tapi dari cite si dd tulis.

wv--> rotti

dd dudu said...

{lina}
owhh logik gak logik gak
adekah org itu adalah 'kamu' ;p
hehe tipu jek ;p

kelakanye rotti

ciarexoxo (^_^)v said...

mumu >> bkn aku yg gugel tauu..huuu mentang2 la aku br nk korek psl RR arini..xpsl2 kene suspect heee :v mumu kijam sbb suspect aku.... :'D

dd dudu said...

ntah sehelai mumu sgt kejam membuat tuduhan pada sebotol ciare kui2

pandangdenganmatahati said...

ewah ewah c firestone dd
hehe

alaaaaa aku kan kate, main serkap2 jarang jek :p

err mane la tau time ko nk search gamba RR td keeee~~~ kuikuikui
tp ko tsalah type jadi "muni and abg DD" dgn harapan ade kuar gamba aku dan RR hahahahahahaha

dd dudu said...

hi hi hi korang... klakaa laaa :D