Sunday, November 30, 2008

melawat baby adam

hari jumaat hari tu sy teman lina ke kolej tmpat die ngaja (IUCTT), pastuh singgah umah azilawaty di sebelah kolej tu untuk melawat baby adam :) taraaaaa~~~

adam yg pegang kamera ni ;p

sy sgt suke adam, adam sgt comel di tambahkan lagi dgn sikapnyeee yg mesra dan suke main suke ketawe, sukeeeee^^ dush dush jeles ngn zila^^

mmuahhxx kat adam

eh korang kwn2 upm, ingat lg x cik saadah? hikhik hari tu dlm toilet fak

cik saadah : aaaaaaaaaaaa!!

(dudu pun kuar dr bilek air lalu menuju ke cermin dan pandang cik saadah dan tersenyum)

cik saadah : td sy nampak cicak dlm bilek air

dudu : ooo patutlaa cik saadah jerit yee

cik saadah : ha ah terkejut sy ade cicak.. eh awak sambung master ye?

dudu : ha ah, puan saadah (kejap cik kejap puan ;p) ingat lg kat saye?

cik saadah : ingaaaat~ mase sy tinggalkan kamu dan kawan2 kamu dulu, kamu semua masih baru sem1 sem 2, skang sy dah balik tgk2 sume dah ade yg kejelaa, sambung master laa, yg dah grad mster pun ade

dudu : ha'ah kannn, dulu kitorang kecik2 lg
bla bla bla xingat dah perbualan selepas itu ;p

hihihi so suwit cik saadah eh puan eh dr. saadah laaa, pu~ yg masih ingat kat kite sume^^

5 comments:

rosealley said...

nak tengok gak adam,huhuh

cik ke puan ek??ko panggil jela dr senang, tapi da dr ke?

pandangdenganmatahati said...

dd, baek2 pgg baby :)

dd dudu said...

{rosealley}
ros huhu ralatnye aku, sbb aku ingat dulu yg ko n lina kate nak g lawat hari kamis ke apentah, sbb tu aku ingat ko dah g.. huk huk klu ko jadik cam aku hari tu percume, musti bes ade ko huk huk

hehe da laa dr.saadah ;)

{pandangdenganmatahati}
baikla muni hihi
get well soon ayah muni dan muni huhuhu

lina said...

dh ckp kt zila ko letak post pasal adam

dd dudu said...

{lina}
yekeeee, zilaa lapor diri cepat ;p