Sunday, November 9, 2008

hari ini hari ahad

pukul 8:45 am..

tok tok tok~ bunyi pintu bilik di ketuk

"dianaaaaaa bangunnn jom pegi makan roti canai"

bukak kelopak mate sebelah..

"okaaaaaaaaaayy"

berus gigi cuci muka pakai baju tudung sumee, ayuh makan roti canai yukkkk ;)
erm makan roti canai kat kedai roti canai kat gombak setia tuh kat simpang masuk selepas ong tai kim tu hehe xreti nak eksplen katne, sape duk sini tau kot ;p hew
makan makan minum minum bace bace suratkabar borak borak sengih sengih siket pastu balik la hehe

eh taaakk g pasar gombak jap

ayah nye beli ikan ayam, yg anaknyee g tinjau2 tudung n beli 2 helai hehehe sempat tu ;p bile laaa nak blaja care2 beli ikan ayam di pasar ni haihhh ~(',')~

pastuh balikkk~~~~
tgk melodi..
pastuh skang kat dpn si laptop konon2 nak wat keje sbb nex week kene present dpn supervisor committee, tp jap jap menulis blog jap hehe
sekian terima kaseh ;p

p/s--> inilah kesah biase2 dr seorang rakyat biase (^_^)v

9 comments:

lina said...

wah! roti canai...

dd dudu said...

hehehe tu la linaaa klu ko lepak umah aku wikend ni musti ko pun makan roti canai bersamaku pagi td ;p

pandangdenganmatahati said...

"berus gigi cuci muka pakai baju tudung sumee, ayuh makan roti canai yukkkk ;)"

eeee xmandiii :p

rosealley said...

hoh, xmandi kee??busukkk;p

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati & rosealley}
auchh hehe xsempat laa sbb dah hampir kene tinggal dah hihi alaa kdi tuh belakang umah jek ;p xtau plak kene angkut sampai pasar ;p

eii balik dr pasar tuh aku terus mandi tawww~~ ;p

marinahunny said...

salam dik...akak dh khatam baca blog adik...cute n sweet..suka lah..exchange link ye..

dd dudu said...

{marinahunny}
makasih kak, hee khatam ye ;p

okie2 kite exchange link ;)

anneweeza said...

hyee....nice 2 meet u..ntah camne leh terjumpe blog awak ni... :)
adeh...tp xleh nak chat kat box tu..huhu..hvng some prob...so kat sini je la..ehk.. :)
jom kawan yuk!! :)

dd dudu said...

{anneweeza}
hai kak anne, nice to meet u too :)

kawaan yukkk ;) dah link blog akak hehe