Saturday, November 15, 2008

nak main ngedit2 gamba gak cam muni, ciare n ros

nak main ngedit2 gamba gak cam sehelai muni, sebutir ciare dan sekepil ros :D


potret :)


iklan poyo hee..


erk cam gamba guru besar pulak


compang camping dah


buku lamaa =)


tgh lukis mulut


kucing tgk ape tu =)


city information nye~ ha ha


iklan spek mata


ooo maaaakk terkezut!!


usang tp saya suka ;)


dia rindu pada sayaa :'(
(tetibe rasa betol2 sebak :( kenapa yaa)

13 comments:

pandangdenganmatahati said...

uish gamba y kamu sebak tuh "mcm" gambar kamu sudah tiada lagii sbb itam putih lagipun tgn y pgg tuh mcm tgn org tuaaa kalo ltk gamba kamu mase tua mesti lagi sebak

uhuhu sebaknya :p

pestisid said...

Mcm guru besar cite smbilu 2005 yg vince blakon.kaaaahkahhh..eh boco rahsia sy tinguk smbilu rupenye

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
sedey :(

{pestisid}
hoh boco rahsia.. eh sy penah tgk gak kat ria,tp tgk ending jek.. erm tp xpasan guru besar, pasan erra fazira jadik cikgu jek huuu

rosealley said...

sangat comel juga itu kucing(sambil buat gaya tangan)

dd dudu said...

{rosalley}
sepasang kucing 1 besar 1 kecik tgh duduk.. kiutnyeee.. klu die goyang2 ekor tu musti lg kiut

rosealley said...

waaah,butul butulll:D

misz eyeliner said...

cantik le.. edit pakai apa?

dd dudu said...

{rosealley}
betol betol betol

{misz_eyeliner}
kak.. edit kat website ni --> http://photofunia.com/process

thanx to muni yg gtau pasal web ni

nekopachi said...

Jengjeng jeng, saya telah menerima warkah darimu. Sila terjah blog saya dan tgk presentation ku hihihi.

Suka suka!

*pakai spek itam*

dd dudu said...

{nekopachi}
siap buat syair tuhh wahahahahahaha
sabar je laaaaaaaaaaaaaaaa

suke ye, bagus2 sambung2 pakai spek itam

shitah said...

waaaa... ske lah tgk.. sumer cantek.. tp malang nyer,kiter x reti lah wat cam tuh.. huhu...

dd dudu said...

{shitah}
ehh shitahh... awak masuk kat web ni --> http://photofunia.com/process

senang sgt.. kite pun xreti laa kalau nak wat sendiri hahaha seb baik ade wesite tu main upload2 gamba jek, nanti die uruskan sendiri :)

misz eyeliner said...

dd thanks a lot. sgt cantik! rajin2 mengedit pic lagi..