Tuesday, November 18, 2008

entry penantian

ooohhooo penantian ooohooo penantian~~ (lagu bienda yg dulu2 tu)

sy tgh tggu 'seswatu' dr lisa kuri2 pestisid ni ... arghh xsabanyeee.. sgt menderita n kijam okay penantian ni, sbb sy dah tgk secare virtual tp xdpt nak grab urghh (' '~)

saje jek nak wat lisa tensi hik hik ;p lisa, tensi x tensi x bace entry ni? ;p

sementara sambil2 menunggu 'sesuatu' iteww, ape yg sy wat?
haha sy layan blog anak mat nor
mmg klaka giler, lawak versi taste sy ni! ;D
very the indie ayat2 die kuikui
thanx to sebutir shai yg mempromotekan blog ni kat blog nye hik

ini second blog yg sy sanggup bace dr first entry die sampai laa entry yg latest nye (skang tgh bace july 2008), selepas blog kak viruspadu hehe

okiee, sambung bace ~ untuk menghiburkan hati, sambil2 tunggu utusan dr adik kuri2 ;p

taaaaa (''.)/
-puteri buah peach-

6 comments:

pandangdenganmatahati said...

lisa.. nak jugak!!!

dd dudu said...

muni nak ape tu hehehe

pandangdenganmatahati said...

aku tau nak apaaa
nak headerrrrrrrrrrrrrrr

:D

dd dudu said...

hehe waaahh muni pandainyee tekeee ;p
clap clap clap
muni ni, wpun aku invi macammane pun die tau bile aku start online ha ha ha takut akuuu ;p

pestisid said...

terseksa tak?seksa lagi..seksa lagi..

dd dudu said...

{pestisid}
seksa dah berakhir dah ;p
puk puk