Monday, November 17, 2008

stereotaip

Assalammualaikum sumee :)

baru abes menggunting dan menampal gambar sume gamba kawan2 yg ade untuk mengisi masa lapang hee..
harap2 sebentuk lina, sebutir shairil, sekepil ros dan sehelai muni suke laa ye editan sepasang dd yg xseberape tu ;)

x lupe jugak kak nurul dan kak ogy hihi =)

pesanan2
1) ros --> lain kali tangkap gambar jangan byk menempel kat aku tau ;p susah aku nak cut gamba ko sbb adenye aku yg kiut ni tertempel sekali, xpasal2 tangan/bahu/kaki ko hilang nanti ha ha ha (sebenanye aku gak yg menempel kat ros hehe)

2) shairil --> lepas ni tangkap gamba sume pun xleh pandang kamera dah tau ;p (dengki x aku hee)

3) lina n muni --> ok,korang ok! byk tul gamba yg tgh xpandang camera n stand alone hehe lina klu tangkap gamba ramai2 naseb baik die suke duk jauh2 x suke menempel cam aku ngn ros hee, nak cut pun sonang =P

4)erm kat kawan2 yg x dpt editan ku ini, mintak maap ya... jgn amik ati tau.. sebenanye sbb xde gamba lengkap dr atas smpi kaki laaa kat dlm laptop ku ini... ade jek yg tergantung huhuhu

5) kak nurul dan kak ogy, selamat berkenalan :D

korang pasan x editan ku sume streotaip? huhu aku xkreatif laa.. reti main tampal2 jek... sbb tu xpandai wat header atau wallpaper cam adik pestisid (tetibe ade name lisa kuikui), cume reti memadam dan menampal jek hoho sume pun streotaip, sampai korang pun musti bole perasannye laaa ;)
tp bes laa wat keje2 ni, rase bahagia jek, sambil edit sambil berangan kite kat ctu^^ indah sungguh

hihi nak tido dah skang :) pastuh sok nak kembali ke pangkal jalan (sambung wat research)
=P
taaaa sumee :)

13 comments:

rosealley said...

bahagia jugaaak, mekaseh yaaa dudu, aku da aplod da pun dalam blog, cian ko penat dok layan ktorang, haha, jgn marah naaa, aku memang suke menempek2 nih, hahaa;p

tenkiu yaa dudu, muah2:)

nekopachi said...

Sebutir what????? Ish bunyi mcm i ni besar tungau je. (ada2 je yg i tak puas atikan)

Call me Princess Neko =p coz i mmg ngade gitu.

dd dudu said...

{rosalley}
ha ha haaa xkesah pun laaa hihihihi
lepas ni kene jadik cam lina, klu nak tgkap gamba suke duk jauh2 hihihi tp cam xbole jek aku yg mmg suke menyembunyikan kegemukan di sebalik badan org lain ;p

mmuaaahxx

{nekopachi}
hihi sebutir shai.. chomeyl pee hihi
princess bukan penjodoh bilangan puk puk

pandangdenganmatahati said...

hehe dd baru lps tgk gmba2 editan ituuu
macih macihhh
ko edit trus peha aku jadi kecilll ngeh ngeh

uuuu sambung baring balik :p

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
hehe saje jek kasik peha nampak kecik ;p
alahaiii siannyeee sakit perut

pestisid said...

eh sy wat header kreatip ke?
bukak kedaigambar(photoshop) pastu pilih resolution.curahkan sebotol cat utk bekgraund.pastu carik font.tulis.itu saje.cume bergantung la pade teknik dan kreativiti anda.hahahha.saje je.ko nak header baru ke?nak suh tulun wat kan ke?tapi kalo header org takut tak kreatip plak.

WV-papspnep ,oloh panjeyyy nyoooo work verificationg mung.hehe

p/s:ros2 jom kite wat entry bahase kelate bg dorg x paham padan muke kihkih.

dd dudu said...

{pestisid}
waaaaaaaaaaaaahh makasih2 :D nanti kan nanti kan bile sy rase nak tukar pagar kebun kat atas ni, sy mintak tulun kamu watkan header yaa :D hehe tp skang masih nak pakai lg pagar kebun iteww hehehee

ceh, saje jeeeekkkkk, aku wat entry bahase ayam kang baru tau =n

pestisid said...

ok la nnt kalo nak tuka header kebun gtauk okeyh.

dd dudu said...

lisa kooooollll!!!

Tukang cerita said...

Dudu...
kelako lah kata bilangan tu..
akak nak jadi 'seketul nunu'
bleh ker??
kui3....

dd dudu said...

{tukang cerita}
seketul dah ade org pakai la kak.. sape ek, ja kot.. akak amiklaa segulung nunu ;p
hihihihi

Tukang cerita said...

Segulung pun segulung lah...
Tapi, apa yang segulung???
Confius......

dd dudu said...

{tukang cerita}
akak, name nunu macam nama roll kek yg paket2 kecik jek.. lebih kurang segulung kek la ;p

jadiklaaa segulung nunu~
hihi bole ;p