Friday, November 28, 2008

godaan template cantek

erm terjumpe template garden ni kat gugel

yuhuuu sgt suwit^^

tapiiiiiiiiiii sayanglaaa nak tukarr ngn template yg dah sedia ade ni uhuk uhuk uhuk
ermm xpe2 simpan dulu, kot2 nanti ade kegunaan kan ;p hehe kot2 ade my secret garden season 2 ke, cewaaah ;p hak pangggg!! ;p

lagi satu template bunge yg comel+suwit, lisa kuri2 yg pestisid bg link hari tu, aaaaa yg ni pun xtahan gak, kiut gilerrrrr

yg ni dah di try2 kat food blog, http://littlefoodfarm.blogspot.com/ yg x ter update2 tu hee
hehe kitchen dah jadik bunga2an ;p
lawa lawa, tp tingin gak nak upload kat cni, tp tu laaaaaa sayang sungguh ngn yg lame ni

kenape hidup ini perlu ade pilehan?
=P hik

5 comments:

mama-khayra said...

arituh kannn..akak ade jumpa template munger2 lagi..heee tapi tak hengat dah campak mana hahaa...

pestisid said...

eh yg fes tu kwn2 sy ramai pakai lor.

dd dudu said...

{mama-khayra}
alaaaaa napee akak x ingaaatt^^
tp okie gak kan, nanti dudu lak yg pening ngn pilehan2 n rase serbe salah nak tukar ke x hik
yg penting sy sgt suke bground akak yea! ;p

{pestosod}
eh pestosod lak, malas nak backspace.. yekeeeeeee uh xmau laa pakai camtu!!

anneweeza said...

ahah mmg pon....yg fes tu dah ramai pki....hikhik..:)

dd dudu said...

{anneweeza}
hehehe camtu mau reject terus laa template tu hik