Saturday, November 15, 2008

..................................

aaaaaaa bosannyeeeeeeeeeeeee..
aku dah abes present..
tp aku xde aktiviti hujung minggu..
kesian x..
nak g travel sorang2 laa
bye

8 comments:

pestisid said...

ciannye.uh sy br bngun.anak dara moden mmg camni.
pg td janji nak jogging ngan bf tapi sy tido mati.die dh kol2 bnyk kali last2 die ckp, tido mati ke?tak jadi la g jogging :(
pastu die pun g swimming ngan kwn die pastu sy pun dh bangun, mati kutu tatau nak watpe.ahhhhhhhh nk g tgk wayang la arini.cite ape ekkkkkk??

ciarexoxo (^_^)v said...

haha smpai nk g travel??hmmm ape kate ko dtg matrade tlg aku wat koding ni haaa..ngeee :'D

lina said...

tul la dd. pas present 1 ari ok agi. ari ke2 dh start xde hala tuju. busan kn?

pandangdenganmatahati said...

kasihannyaaa

arini aku sgt gembira
buat aktiviti org dewasa
hahahaha

nnt nk update blog psl ni hehe

dd dudu said...

{pestisid}
cite "weekend seorang rakyat biasa" huu

{ciarexoxo}
apekate kite g dunia khayalan cam yg aku edit2 tu?

{lina}
sian aku.. sian lina gak

{pandangdenganmatahati}
update laa, bole share2 ngn kitorang :)

rosealley said...

cian dd, aku ajak g jalan melaka xnak;p

aku plak,letih ni, letih kepala otak,huhu, nak apdet blog pun malas

dd dudu said...

eh rossa ko siriyes nak jalan2 ke melaka ke? dah berlaku ke?
dah terlewat x klu aku kate nak itut?

rossa.. nak itut :(

nak itut g melaka :(

ciarexoxo (^_^)v said...

uh uh..bestnyee..aku mmg nk sgt g dunia yg ko edit2 tuu dd.... :'D bestnyeee