Wednesday, November 5, 2008

mengedit

haiii (' ',)/
sy tgh run mathlab for my research.. tp nak tunggu die abes run untuk kuar result aaaaaaaaaaaa lameeeeeee gilerrrrrr ... klu sy balik kampung skang pastuh singgah RnR pastuh patah balik ke sini pun ntah2 x abes2 gak run ni ;n pu~


dah laaa laptop ni pun ter'effect gak, hang sane hang cni bile mathlab iteww di run puk puk ;v agaknyee klu laptop ni bole bercakap musti die kate "tulunnn tulunnn lepaskan aku dari penyeksaan inii tulunn tullunnn" .. ampunkan diriku adik lappy, mak terpaksa~

ooohh mathlab kenapakah~~

okie gambar2 di bawah ni adelah mangsa2 edit ku akibat menunggu mathlab tuk habes di run hew hew hew

- puteri buah peach di samping itik yg comel di tepi tasik-
^^

-miracle-

-colorful forest-

-a hopeful morning-

-owhh saye sesat di hutan-

selamat cuci mate, taaaaa (' ',)/

11 comments:

rosealley said...

haloh haloh, lawa2nye tempat ko bercutii;p

ko ngedit gamba gune sw ape?

dd dudu said...

{rosealley}
ha ha haaa cepat giler ko bg komen, aku baru post entry ni, lepas ni nak wat contest sape paling cepat bg comment dpt adiah laa ;p hi hi hi

lawa kann tempat2 aku g tu hehe suke suke, indah sungguh wpun dlm mimpi huk huk

aku tingat watak ape ek name die yg suke pakai payung tu alaa lupe lupe cite magik2 tu yg budak2 suke dulu tuh, ape eh name pompuan yg pegang payung tu hehe dlm cite tu die pijak jek lukisan2 tu terus die masuk dlm alam lukisan2 tu.. alam yg menghijau haihhh aku slalu berfantasi macam tuh, nak masuk dlm lukisan gamba2 pemandagan yg indah2 ni hohohoho nak nakk~~~ nak~~

pu~

erm aku ade fireworks jek, so edit pakai fireworks heee

pandangdenganmatahati said...

dd.. dah la pc berat lg edit2 ni lagi la berat dan lambat
pu~

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
ye sila cubit saye ;p

tapi kan tp kann yg aku pelik tuh kat fireworks ni die x lambat plakk ha ha ha smooth jek, mungkin aku kecikkan memori gamba dulu kot..

tp bile aku bukak tenet yg jadi lambat, so aku tutup tenet, aku ngedit laaa hehehhe

pestisid said...

melampau sungguh imaginasi ko ini.puuu~ adik dudu.wek3.dh gtau aida dh status sebenar ko.kihkih

dd dudu said...

{pestisid}
eleeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhh lisaaaaaaaaaaaa

ko pun sameeeeeeeeeeee

imaginasi tinggi gilerrrrrrrrrrr tahappp ko wat wallpaper pengumpat profesional dan watak2 nyee adelah sy, muni dan jaaaa

ingatt taakkk ingat taaaaaaakk

sy simpan lagi tau wpaper tuh puk puk puk

wpaper paling kijam penah sy dpt (T_T)

dd dudu said...

eh ko dah gtau kak aida ke?

alaaaa baru nak syok jadik adik2 korang kene jadik kakak2 balik, pu~

rosealley said...

@dudu dodol@
watla pertandingan 2 skang, leh laa aku menang, hadiah ape hadiah ape???

hem, cite ape?yg aku ingat, mary poppins je yg cite slalu dok pegang payung nih

aku selalu guna fireworks tapi tang nak crop gamba diri sendiri 2 mesti selalu terkeluar2, huhuh

dd dudu said...

{rosealley}
dodol ko panggil aku :'O
rossaK tul ko ni puk puk

waah takutnyee, xjadik la wat pertandingan ;p hew hew

haaaa mary poppins laaaaaaaaa pu~ aku long term memory nyee pelupaan hee die pijak jek lukisan tuh die masuk dlm lukisan tu ;p

ko crop pakai ape kah? aku pakai pemadam hehe

Faizah_Haris said...

haii..salam kenal....
cantek2 laaa gambo2 tu.....rajinn edit ek....

dd dudu said...

{faizah_haris}
hai wsalam :) heee edit suke2 jek ;p sbb suke tempat2 yg mcm tu, tuh yg berangan jap hehe
time kasey ye kak :)