Tuesday, November 4, 2008

kesah bangun pagi

ayaaa!!! ko tauu taakkk hari tuh aku bukak blog ko lalu ternampak gambar garlic bread ko, pastuh pagi td bangun tido terbayang2 gambar garlic bread ko pastuh ngidammm giler nak makannnn uh dush dush sume ko nye pasal ;p

tp aku xpenah buat n xtau cane nak watt (T_T)

dudu : bla bla bla... tgh pk cane ek nak wat garlic bread, nak bukak laptop gugel malas giler ;p logik kan wak klu kite sapu mentega atas roti gardenia pastu tabur bwg putih yg di cincang2 pastu bakar ;p

kuku : Hahaha tah ;p gini caranya, potong bwg putih 2 dlm butter n kacau smpi sebati, pastu sapu kat roti n bakar, ni yg basic la :) bla bla bla...

kui kui sorang pk logik, lg sorang xtau laaa die tanye sape ;p ke kuku mmg penah buat ekkkk keeee kuku main pk2 logik gak muahahahaha

tp di sebabkan nak jugak nak jugak nak jugak, zoooommmmmm sepantas kilat ke dapur ketangg kettungggg ketaaangg tunggggggggg tanggg tanggggg

pastu taraaaaaaaaaa~~

hentam sajoo ;p sebelah kiri garlic bread, sebelah kanan lak roti telur yg di buat klu2 si garlic tuh xbole nak d mkn langsung heeeeeee

waahh huduh sungguh rupe fizikal nye yeekk, tp puas sbb dpt makan mende yg kite bangun2 jek kite terussss rasaa nak (paham x perasaan aku paham taakkk) :D nyum2 rase laa jugak ke'garlic'an nyee ha ha ha licin licin licin ;p

ayaaaa camne ko buat haaa? ko nye cam bes jek heheheh pastuh sesape bg laa resipi SEBENAR roti bawang putih hi hi hi korang musti tau kan kan kan^^

16 comments:

lina said...

ni cite pg nih pg smlm?

dd dudu said...

pagi semalam laaa tp aku post kul 3 pagi tadi pu~

pestisid said...

kakak,
ko kenal ke adi?die tu laki kwn saye, aida.
cikaida ni reader ko la.puk puk jejak kasih.

dd dudu said...

{pestisid}
hahh kenal sgt laa adi tuh, dak kelas master yg garang tp kiotang x takut muahahaha ngumpat jap

cane ko leh kawan ngn aida

alaa aida panggil sy adik, sy pun bahasekan laa die kakak hihihi

shh shh xyah laa gtau die sy 24thn hak hak hak suke2 die panggil sy 'dik'

;D

pestisid said...

owh aida itu sekulmet ku sejak dari form 1 smpaaaaaai la form 5.dorg kawin aritu i pegi nilai tau tau..
eh ehh..adi tu master upm ke?
owh..ok nnt sy gtau aida umor ko 24 tahun 5 bulan.thanks.hahah

dd dudu said...

{pestisid}
laa yekeeee sy patut g dorang kawen kat kajang hari tu tp sy xdpt g lak

waah xsangke ko kawan wife die, sy kawan ngn hubby kepade wife die (erkk ko paham x?;p)

aaaaa adik pestisid jahat jahat~~ xyah ar gtau hew hew hew

musti ko terkezut beruk nampak name sy kat blog aida kan :'D

gelak terhegeh terhegeh ;D

rosealley said...

meh nak gtau resepi aya,
beli garlic spread kat sopin complex,
spread atas roti, bakar, simple ajooo, sedaaap

dd dudu said...

{rosealley}
garlic spread? ape tuh? sejenis bahan yg dah mmg dah siap yg bole didapati di sopin complex, beli2, balik sapu kat roti terus bole bakar keeee?????
benarkahhh???? laaaa ketinggalan zamannye aku puk puk puk

beriya aku main cincang2 si bawnag putih tuh hehe

nak beli laa camtu hehehehe
time kaceh ehhh^^

pestisid said...

takde la beruk.monyet sikit2 ade la terkejutnye.
ingatkan tu persatuan minah2 pinky.sbb cikaida dr dulu mmg suke pink.pastu die kreatip tau.suke wat kad.dulu2 org stayup kat study room, ngumpat(ish, harus ke?) or study.tp die lak wat kad2 chomel tu pstu bg kat kwn2.

dd dudu said...

{pestisid}
oooo yekeee percaye2 sbb tgk blog sie pun cam kreatip2 gtu heheheh

nak masuk kelab pink kak aida laa leh ;p

yeayy

nekopachi said...

Dai, kat supermarket tempat margerine and butter tu ade one name dia garlic spread.

Pakai tu je and bakar. Sedap gile k ahaha.

Hebat tul buat from scratch ahahahaha

circleinspoon said...

cik kak, aku bli yg kat kedai aje. tak kuasa aku hari2 nak redah tumbuk bawang putih. heh... bagusla kau, truskan2.

aku guna jenama tru-blue. lady's choice pun ada kalo tak salah. senang je, kau carik je memana yg ada tanda halal

dd dudu said...

{nekopachi}
shaii ha ha ha ha ketinggalan giler daii hahaha seriyes xtauuu kewujudan garlic spread tuh kui kui kui mane aciii mane aci mane aci ah ah ah

kalau tau awal2 ade, xde nyeee nak ketangg ketunggg ketanngg ketungggg kat dapur hok hok hok

siriyes baru tau ni wuuu (T_T)
nak g beli la ;p

dd dudu said...

{circleinspoon}
ces ces xgtau awal2 ;p klu aku tau kewujudan garlic spread mmg aku xtau kose jugak nak kupas2 bawang putih itewww he he

okie akan ku beli true blue ituu

thanx korangg for d info hahaha

pandangdenganmatahati said...

oh malunya ngan ktinggalan zaman ko ni .. huhu

kan ke deli france salu jual dpn kedai die y dkt carrefour tuh? ayakk talak tengok ka? ade jual 2,3 perisa nk sapu garlic kah nak sapu kaya kah lagi 1 ape tah x ingt :p

hehe

dd dudu said...

xperasan ar..