Tuesday, November 3, 2009

dah cash out duit nuffnang

okayy tajuk dah menggambarkan segala2nyee ;p

huwaa x sangka betul laa masa aku start buat blog dulu, blogging boleh mendatangkan duit.. dulu blogging saje2 je nak menulis dengan ekspressi dan style diri sendiri, pu~

x sangka x sangka pun~ taraaaa~~~ aku try cash out kan duit dari nuffnang bulan lepas, sampai kat peti surat rumah hari ni, waah memang realiti dan kenyataan~ (aku adalah mangsa jakun first time cash out, so abaikan ekspressi terlampau ku okayy)

mak pun pelik kenapa tiba-tiba bukak peti surat ade cek dari Hong Kong Bank atas nama anaknya, terus sms aku yang kat ofis hihi


tak banyak pun, siket jek ;p visitor ku tidak seramai mereka mereka mereka~ haha

nuffnang memang sangat boleh dipercayai,
jadii jom jom kite ber'nuffnang :D
wahh bodek nuffnang gitu~~

kepada visitor2 blog ini, terima kasih ye kerana sudi mengunjung blog ini dan membaca dan membuka balik semula, meng'set bookmark, atau mencatat url blog ini di buku nota masing2, atau menggugel blog ini dengan nama littleflowerfarm(hari2 ade keywords ni hok2)

kepada yg mengklik iklan nuffnang kat blog ni, owhh sungguh tidak terkate ku ucapkan pada kalian ;) klik laa lagi ek ;p

terima kasih =)

-ikhlas dari dd dudu-

oh p/s ku --> pertama kali pakai shawl 10 ringgit yang dibeli pada 2 bulan yang lepas kat masjid india, heee cantek gak ek, suke suke ;P

16 comments:

nisa ~ shasha said...

ok dd kena blanja makan! hahahah

murni^^ said...

wahhh

pelagi, belanja lah =p

haqqiem said...

btul tu....sggup ni dtg dr jauh klu dd open table...

ciare (^_^)v said...

aku pom dah cash out jgk..hehee....tp rasa nyesal pulak sbb patotnye tggu byk lg baru cash out kan..huhu..

xpe xpe pasni takmo gelojoh2 lagi...nak tggu dia beranak pinak mcm bloggers tegar yg lain T___T

oleh kerana nilai gelojoh itu x brapa nak excited maka mls buat entri psl dia...ape pon lepas jgk beli brodband...teeetttt =p

dd dudu said...

{nisa~ shasha}
sile2 amik sarapan yang megat bawak jap lg ;p xperlu bayar, masuk buku hutang megat ;p haha larii~

{murni}
belanje apee =p

{haqqiem}
hei hakim~ diamlah!

;p

dd dudu said...

{ciare}
ciaree, aku nak try cash out untuk first time, sbb tu x tunggu banyak.. oh jgn regret tau, kite amik je dulu experience nyee :D
sekarang dah tau konsep die semua bla2, lepas ni aku x cash out dahh kott, tunggu die membiak dulu sampai ribu riban baru cach out, wahh verangan~~ dah jadik nenek pun tak cecah2 kot ribu tu ;p kof kof

ciare (^_^)v said...

tu laa pengalaman cash out 1st time aku pon mcm agak senang dan xde problem sgt. as long as kite tulis details betol kat nuffng tu insyaAllah selamat. teeheee :p

dd dudu said...

{ciare}
ha'ahh betool betooll :D
cume klik button 'cash out' jek pastu duit sampai rumah hihi

ReD said...

yes2!! jiran sebelah dpt duit secara PERCUMA! hikhik.. apa lagi,,bday gal in da house today!! x reti2?? hihi ;p

faizah said...

wah... dd sudah jadi blogger yang kaya. hehe;p tapi memang suka baca blog dd/misae

dd dudu said...

{red}
sile sile makan pulut kuning atas meja tu~

haha

;p

{faizah kaklong}
xkaya laa kaklong ;n dapat siket jek baru ;p siu siu siu~

kaklong, dd adalah nini laah, bukan misae
paee laa misae, haha

suke bace blog ibu falah gakkk, ngeeee

Jay said...

moga banyak lagi duit datang

atiQah adNan said...

vah..vah.. tahniah!!
hehe nanti kita click nuff dd lagi k.. biar banyak-banyak baru cash out tau..~ cik dd juga jangan lupe click belog saya kalau ade iklan eak..

dd dudu said...

{jay}
InsyaAllah :)

{atiqah adnan}
hehehe okaaayyyy kiteee klikk yaa ;)

pestisid said...

wah tahniah cik dudu.
mesti dudu beli shawl lagi hikhik.
nah ko try register yg ni plak. mcm menarik gak ads nih.
http://www.catcheye.com.my/?r=9531

register jr terus dpt singgit dah. singgit boleh masuk tandas awam 5x tau. hikhik.

suruh kuku update blog, uols!

dd dudu said...

{pestisid}
beli shawls laa uolsss, hik2

okeh interesting, makasih2

alaa kuku tu, asyik berladang jekk, die lupe dah kot die ade blog, hok hok