Wednesday, November 18, 2009

terjumpe sekeping gambar di dalam laptop


hik hik semalam mase busan2 kat mohe, godek2 laa laptop, kemas folder2 yang sepatutnyee **yeke kemas? haha sekaliiii... terperasannn gambarr bekasss rakan sekerja ku iniiii.. haha gelak duluuu



umuuuuuu~~~ umuuuu~~~ :o
hik2 rindu laa kat umuuu...

oh nak tau tak kenapa dalam gambar nii umu tengah gelak, dan berada kat tangga bawah??

ha ha ha kalau nak tauuuu.. time ni kitorang kat tangga ofis, on the way dari lunch nak naik ofis atas... kitorang main jus-jus... menang sekali, naik tangga sekali :D menang 2 kali, naik tangga 2 kali :D yang x menang2 tu, ko duduklaaaa kat tangga tu diam2 haha....

time ni aku tengah main dengan umu la... well~~ aku memang tere main jus jus kannnn ;p **tipu.. tipu.. time tuu jee tere hik last2 tinggal laaa umu kat bawah... kitorang tahap main jus-jus sorang kat nun tangga atas, dan sorang agi nunn kat tangga bawah.. time ni memang dah gelak guling2 dah laaa... kah kah kah... kelakaaa kalau ingattt.. tapi ending game ni, umu berjaya mengejar aku jugak cess..... tapi akhirnyaa aku menang jugakkkk, beza 1 tangga jekk :p phewww~~ sangat sipi2~~~

oh umu aku merinduimuuu~~~


oh ps ku --> lepas ni siapa mangsa main jus-jus kat tangga dengan aku ek? ;p ezan? ros? haida? :P

8 comments:

Ezzan Yusop said...

dd main dgn....dgn....haida lah. korang selalu dtg sama. hikhik! kalo men dgn ezan dah tentu ezan kt bawah tah2 ezan kt level 1 dd dah level 3. hohoho! i xpndai main osom ni... ;p

dd dudu said...

{ezzan yusop}
hahaha main dengan haidaa, habesss sampai ke blok2 sebelah dengar kitorang 2 gelak :P ngeee~

hak hak ekceliii dd xpandai osom sangat pun.. tp tahh time tu angin ape tah yg datang tetibe dd kat atas, ngeee ;p

sebenarnye umu lagi pandai osom haha

pestisid said...

comelnye permainan ni...

dd dudu said...

{pestisid}
jom main lisa :D
kite main kat tangga bas :p kene pelangkung x ek :p

kee nak main kat eskalator stesen putra klcc tempat ramai2 org pusu2 nak naik tu haha

marinahunny said...

kamoo smua nih nakal lah..

dd dudu said...

{marinahunny}
hehe sekali sekala laa kak, uuntuk hiburkan hati ;D ngee

::mE uMmU:: said...

eh eh ade gmbar ku di sini
waaaaaa rindu nye kt kwn2 sane...

dd jom kte men osom2 lg nk??
sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;)

dd dudu said...

umuuuuuuuuuuuuuuu ;D