Tuesday, November 10, 2009

Trip to Bandung part 2


05/11/09 03:08 pm, dalam kapal terbang..

Setelah pelbagai dugaan dan penungguan yang lama, akhirnya aku dah berada pun dekat seat dalam kapal terbang (skemanya sebut kapal terbang =p).. tengah menulis sebelah tingkap laa ni ;p sebelah ku adalah kuku.. sebelah kuku lak adalah lina yang gayat.. kelakar x susunan kitorang? hahahha kuku dok tengah2, comel jekk ;p

2 jam dari sekarang, kitorang akan sampai Bandung, uh uh sempitnye seat.. hik dah naik Air Asia, nak expect lebih pulak ;p panggg~~~

oklahhh, kejap lagi kapal terbang ini akan berlepas.. tak nak tidur, nak tengok jek luar tingkap menikmati pemandangan transformasi Malaysia --> Indonesia =p

Selamat tinggal Malaysia =)


oh yaaa nak tau taakk, akibat terlalu lapar akibat tak berani nak makan2 lagi sebab takut kene tinggal flight lagi, punyelaaaa lapaaarrrr, dannn makanan flight pulak stewardess kate dah habesssss, akhirnyee nak tau x apa yg saya, kuku dan lina makan?



sadis (T_T) tapi sedap :D

linaa, buat pee tu ;p haha klaka mulut lina ;p

hoho bile dah dalam flight kan, haruslaaaa melayan awan2 yang Subhanallah :)

suke sangat tengok awan huhu seperti di alam kayangan~

ini kat semenanjung ke ek?

dah nampak Indonesia

yang mana satu ek tangkuban perahu~

Bersambung~

8 comments:

ciare (^_^)v said...

wuaa selamat jgk berlepass ~~~~ :)

marinahunny said...

waaaa jahatnye air asia tinggal koram sumua...wooo..

mun-e said...

dd~~ nak ole2~~~

dd dudu said...

{ciare}
Alhamdulillah :)

{marinahunny}
sebenarnyee kapal terbang tu x berlepas lagii, tp passenger dah x dibenarkan masuk (T_T) klu dlm TV, cie hindustan, kapla terbang dah jalan pun bole jeee klu nak stop kan huk huk

{mune}
ole2 dari medan ade lagi x ;p haha nanti aku bg sume2 ek :)

mun-e said...

ole2 dari medan tak comei mcm linda punye~~ nak mcm linda~~~ :p

dd dudu said...

{mune}
muni =n

lina said...

tumpang comment....mesti lg byk borang ni...

dd dudu said...

{lina}
borang apa ye kak, hihii

ke borong yee ;P