Monday, November 9, 2009

Hatiku tertinggal di Bandung

muka cewek ceria di Bandung


this is serious ;P
(lina muke serious/garang gile tapi makan mamee hahaha terus comel)

Assalammualaikum korangg~ rindu kat blog, rindu kat korang~ rindu jugak kat Bandung huhuhu.. saya sudah pulang ke Malaysia :D tak sempat nak update kesah Bandung lagi... sebab tengah tunggu gambar dari kamera mereka2, dan tengah kebusy'an kejap.. hok hok

jumpe lagiii yuk (' '.)/

10 comments:

surney hasniey said...

jangan lupa bagi sedozen kain ela yang aku pesan tuh... ;p

marinahunny said...

update gambar bnyk2 nt ye..

ciare (^_^)v said...

selamat pulang dian sastrawordoyo. hehe...ehh keee kekasihku tertinggal di bandung ni? ade check tak kot2 kuku tertinggal. agagaga :">

dd dudu said...

{surney}
xde sedozen kain ela ela ela, tp ade mende lain untuk ko ;p

{marinahunny}
yaa ^^

{ciare}
besnyee dapat name dian sastrowordoyo ;p kuku xtertinggal.. tp kuku dah jadik org Indonesia sebab die dah x fasih bahase melayu, wuuu (T_T)

;P

Tukang cerita said...

best tu, jalan2 sampai ke bandung...
akak pun tak smpai lagi...
air bandung, selalulah minum...
:)

Ezzan Yusop said...

{Tukang cerita}
kak nunu, itupun first time sy kak heee ;) klu x sbelum ni asyik mkn mee bandung jek :p

dd dudu said...

alamak, tadi ezzan yusop adalah dd dudu ye, lupe sign out gmail ezzan :P

w a w a said...

sila cepat update~!!
pagi td nmpk ko br turun keta
tp tk smpt keja ko~
kalo tak dh bleh aku ucap
selamat pulang buk dd~!!!

dd dudu said...

{wawa}
yaa, makasih tantaa ;P

mun-e said...

seyesnya muka lina gambar 2nd tu hehe. eh dd tak pakai awning? ;p

cepat2 update nak bace!!