Sunday, November 22, 2009

cepat cepat tulung kawan saya :D


merujuk kepada
entry ini

yang belum undi tu, cepat2 tulun kawan saya nii, sekarang aina dah nombor 2, cepat2 undi die sampai jadi nombor 1 :D

klik here

esok tarikh tutup daaaa~~

makasihhhhh ye kawan-kawan (^^)v

11 comments:

mun-e said...

dd ko salah eja national library :p "natinal" plak hehe

dd dudu said...

wakakakaka boleee pulakkk salah eja aku nii
puksi puksi

tukar status laa ;p

ciare (^_^)v said...

xpaham le..ni program ape ye @__@


blue kejap T___T HAHA

dd dudu said...

{ciare}
ciare, ni Peraduan Gerbang Cinta Mega anjuran Utusan.. untuk pasangan yang bakal berkahwin.. aina ni finalis 10 orang, ade masuk paper las week.. undian mempengaruhi 40% untuk dorang menang.. kalau menang, perkahwinan diorang akan ditaja heeee :D

pestisid said...

akak ratu skirt UPM, cepat gi bantu saya kat blog saya plak..

pestisid said...

waaaaaaaaaah baru prasan NATINAL. yes yes balas dendam. thanks sesangat muni.

pestisid said...

eh jap jap. ciare mmg nak ckp blue ke, salah eja, sebenanye bluR? :p :P ;P

dd dudu said...

{pestisid}
sila panggil saya "akak ratu skirt yang jelita"

;P

{pestisid}
eleee dah tukar status daaa ;p

{pestisid}
ayat baru kot, "blue kejap"



p/s --> oh mestikah saya ulang nama pestisid berulang2 kali, puksi puksi

hihi comelll

pestisid said...

ko perasan comel??
hehehe. nnt i tlg kwn uols ye..

dd dudu said...

yang "hihii comelll" tu sebenarnye bawah ayat tuk reply comment ciare yg "ayat baru kot, blue kejap"

sekali mase nak buat p/s tuu ter'enter "hihii comelll" ke bawah ke bawah tanpa disedari pulak haishhh

huk huk kenape musti aku terangkan semua ini? adeke org paham ek? uhuk uhuk, xpelaa abaikan laa kuh kuh

dd dudu said...

{pestisid}
eh uolss bole gak klu nak tgk diari finalis kat website tu heee

leh nampak betapa chaiyuk2nyeee aina dan afandi berusaha nak menang, siap gi one utama bagi belon katt budak2 :D