Thursday, November 5, 2009

off to Bandung

huk huk taip laju2 ni... dah kena tidur, tapi tadi banyak sangat laa kerja mengemas, menulis , itu ini itu ini.. huk2.. lepas taip ni tidurlaa..

esok saya pergi Bandung.. urusan kerja, cewah! sah2 menipu... tak adalah, mau berjalan2 yuk bersama kawan2 ku... bercuti-cutian bersama kuku, lina, rosa, encik tunang rossa dan ezzan.. sepatutnyaa Ummu dan adiknya ade sekali.. tetapi, last minute umu xdapat pergi pulak atas urusan yg tidak dapat di elakkan..

Ummu, jangan sedey2 yee :(
tapi sebenarnye dd dan yang lain2 sedey sangat umu xdapat g.. kalau umu dapat g mesti ceria dan bes kan group kite kat sana :D

oh oh berkenaan tesis ku, sudah hantar 3 chapter kepada Dr. ku, ada lagi 2 chapter... sangkut sebab tak ada idea nak menulis research ku... harap2 lepas pergi tangkuban Perahu kat Bandung tu, hirup2 siket udara bekas kawah gunung berapi tu dapatlaa idea nak menulis research hahahaha

ye dd! chaiyuk merehatkan minda dan me'resetkan fikiran anda!

tata kawan2 :)

oh p/s ku --> sedey giler pergi Bandung tanpa sempat dapat gaji dan kuku pun x sempat dapat duit kutu, uwaaaa punah harapankuu... jalan2 window soping je laa nampaknyee ;P

oh p/s lagi --> oh yaa, saya balik pagi2 Ahad.. alaa abeslaaa ladang kecil ku x terjaga, Restaurant City, Cafe World lagi uwaaaa

11 comments:

mun-e said...

laaa.. ingt ko pegi 1 ofis. rupenya seketul itu jek? hehe

selamat pegi, take care ;)

pestisid said...

adakah membeli barangan pertunangan?
saja nak buat speculation dan kehangatan comment box.

rosa pasti nak beli barang kawin. jadi, dudu dan kuku pula, barang tunang. hakhakhakss

atiQah adNan said...

alahai pi bandung window shOpping je dd.. sedihnyee... kalau saya harUs menOngeng niehhh..!!!

apePun. have a nice trip ya!!

mun-e said...

hihi yela tu die windows shopping jek. tak pecaya lah ;p

wah lisa..aku pon rase specu ko betul. lina pon sah2 beli barang tunang

;D

biku said...
This comment has been removed by the author.
biku said...

sume calon yg layak harus ye beli brg tunang..kecuali ros kene beli brg kawen plak.hehehe. uit ~ sobenier magnet lekat2 kt fridge 1..haha

ciare (^_^)v said...

aku sokong komen lisa =P okay darling take care yeay..jgn terjatuh cinta dgn rangga (ko tau tak sape itu rangga?? hihi) plak kat sana..pastu jaga2 jugak takot kuku jatuh cinta dgn dian sastrawordoyo ngeeeheeee ^___^

nti aku nak mtk tips kat ko camne nk bcuti kat sana yea...:)

biku: kawen cepat nanti turn kite plak pegi bandung nak? double couple gitu..auuuwww ;)

faizah said...

wahh.... best nye pergi bandung... selamat pergi dan kembali;p have a nice trip..

biku said...

ciare : alamak !!~~ lmbt lg la jwpnye klu nk tgu aku kawen. kite g je dabel kapel. nti amer duk ngn hubby ko. kite duk same2..ngehehehe..aci x?

hanabira said...

slmt pergi n slmt kembali..(wish yg skema..hikhik)..xde sape nk ajk aku p mlancong gk ke??tp aku available after Jun 2010..heee..dd,aku nk stokin bby je..heeee

dd dudu said...

heehee waaah byknyee spekulasi :p err adelaa beli siket2 barang hik hik ;p

hana due tahun depan kan? camtu tahun dpn laa aku kasik stokin baby, hew hew hew