Monday, November 30, 2009

Pinky Lady Contest


my friend ciare buat contest :D dan saya sebagai seorang ahli puteri 7 mestilaahh men'support my frienddd betooll taakkk :D

oh ciare~ (^_^)

berikut adalah syarat2 yang saya sudah patuhi
1) dah buat sticky entry pasal Pinky Lady Contest
2) dah upload 1 gambar serba pink.. ade ade kat bawah ni, jap ey~
3) dah copy contest banner kat atas entry ni :D
4) dah letak contest banner kat sidebar, nampak x wahai ciare ku ;)

gambar mana ye yang nak dihantar ke ciare ni.. erm erm..

erm.. ermm yangg niii ;D

kredit to ezzan yang mem'photoshoot kan sayaa^^

tema : penungguan seorang gadis pink di garden terbiar

kui kui


owhhh apa yang best sangat tentang pink ya? bagiku, jawapannya ringkas ajaaaa tetapi cukup bermakna~

P - pink
I - itu
N- natural
K - kecantikan (beauty)

hihi bole diterima enggak? :p

okiee itu saja yukkkk

ciareeeeee, aku nakkk shawls free \(^o^)/

oh p/s ku -->
jom kawan-kawan masuk contest ni ramai2, kite kasii ciare feninggg fikir siapa yang die nak kasi hadiah, ngeeeee ;P

oh p/s lagi --> rossa, muni, lina, lisa, biku, kaklonggg, kuku**eh yang ni taak takk jangannn, memain jekk ;p korangg jom laa join contest niii, kasi ciare pening hahaha

11 comments:

rosealley said...

natural kecantikan??haha:D
i like gambar nih!!nanti aplod la lagi gambar2 yang lain tau, nak tengok

dd dudu said...

{rosealley}
heeee
natural kecantikan aka semulajadi beauty ;p

kih kih okieee nex entry aku upload gambar kite hari tu :D

ciare (^_^)v said...

wuaaaa aku dah start migrain ~~~~ HAHAHA

TQ dd sbb join. makin competetive. ugh ughh...sbb aku suke gambo yg ezzan tgkp..lawaaa...bias bias..HAHAHA

larikkk~~~

wv: indaati

ngeh3

mun-e said...

tingat ceta sutun ;p payung kaler pink ;p

Ezzan Yusop said...

nak gambar payung pink...

(tu je mak mampu ckp sebab penat bacakan cerita lama2 dd :D )

dd dudu said...

{ciare}
wv ko indaati? hahaha cam indaaaa~~~

hehe sile laa yee migrain, sebab gambar2 yang ezan tangkap memang lawaaaaa :D

{mun-e}
ha'ahh laaaa payung color pink dalam cite sutun :'D

dd dudu said...

{ezzan yusop}
baiklaahhhh, esok dd bawak k!
penat jugakk, sebab penat gelak dengan intonasi ezan bace entry2 lame tadi ;n

rosealley said...

jom kuku masuk!!;p

dd dudu said...

{rosealley}
oitt jangan~ hahaha dah letakk footnote jangann kat bawah nama kuku tu hahahaha

puk puk rosa

♥Ms Yuki♥ said...

sy suka pict u !!!!
sgt cantik !!!!!
pandai org yang menggayakannya....

dd dudu said...

{Ms Yuki}
thanx Ms Yuki^^

(blushing2 :p)