Wednesday, August 5, 2009

kisah booth Rose Closet kat hartamas hari tu

ini entry berkulat sebenarnye, tapi nak update jugak hew hew hew

hari tu Rose Closet bukak booth kat Hartamas Square..
aku sebagai seorang kawan baik diorang mestilaa nak menyokong kan ;)

dah rancang ngan kuku nak datang pukul 10 pagi ;p

ermm tapi biasalah, manusia hanya merancang, tetapi yang menentukannye, DI ATAS SANA =)

tup tup tup tang tung tang tung tang tunggg dang ding dunggg~~~ last-last,kitorang akhirnye sampai dalam pukul 4:50 petang camtu, dannn~~~ diorang sume dahh berkemas nak balik dahh uwaaaaaaa hatiku retak seribuuu
(o_o)


huk huk sempatlaa tolong dorang angkut2 baju dan tiang penyangkut ke kereta mereka.. (tapi ingatan aku, aku xde pulak bawak ape2 hihi)

lepas tu minum2 dengan dorang kat mamak.. dengar dorang cerita2 pasal pengalaman jaga booth tadi... bes dengar dorang cerita :D gelak jek hahahahaha terhibur hati saya yang agak terkilan sedikit tadi sebab x sempat tolong ape2... wuu.. sayang korang sangat tauu :')

kat kedai mamak..
dd (yang berbaju kurung sebab sepatutnye pegi kenduri tapi x sempat hee), lina dan rossa


bersama lina kerang ku sayang ;p

rossa dan cik tunangnyee yang byk menolong hihi


last sekali, gambar diorang kat booth ;)

lina dan rosa bersama kak ceeramoon ;)

cerita yang lebih panjang dan bergambar, silelaa masuk blog rosa dan lina yuk ;)

Rose Closet, dd doakan bisnes korang bertambah maju dan makin berkembang berkembang berkembang~~~~ lepas tu, topup baju comel2 lagi yuk :D

8 comments:

mun-e said...

Rose Closet, dd doakan bisnes korang bertambah maju dan makin berkembang berkembang berkembang~

bukan ko pon ahli scorpion merah eh rose closet ke? sudah tarik diri ka? :p

zahanum said...

dd....aku sudah berpindah rumah....

dd dudu said...

{mun-e}
hoho kamu mngejek aku kah ;)
dd jerawat batu dah bukan ahli rasmi scorpion merah dahhh, tapi dd jerawat batu masih menyokong rose closet ;)

{zahanum}
ko pindah kuarters kah

mun-e said...

eh aku tidak ngejek. aku bertanye secare serius. oo ko dah x join dah ke.. baru tau.. huhuhu

lina said...

dd tetap di hati rose closet =). thanks dd for your support.

dd dudu said...

{mun-e}
ha'ah huhu

{lina}
thanx lina =)

pestisid said...

siapa ketua skorpion merah. adakah memakai mask?

rosealley said...

tah, dd tetap di hati scorpion merah, eh rose closet;p