Monday, March 2, 2009

basikal upin dan ipin

hahaha kene tipu ngan tajuk ;p
tajuk sebenar entry ni ade 2, iaitu
1) basikal mereka
2) video klip upin dan ipin

gabung dua tu jadik laaa 'basikal upin dan ipin' ;p muahahaha
ye saya tau tak kelaka =n

02/03/09

huhu dah masuk bulan mac dah.. hmm masa menaip ni sekarang dah pukul 9:47pm dah.. tadi opismet ku yang the girls semua pegi main boling kat alamanda.. mungkin waktu sekarang pun dorang tengah main lagi kot hihi.. aku lak hari ni balik awal giler.. x join laa... sebab pagi2 dah suram dapat emel dari dr. masrah

bla bla bla.....
bla bla bla.....

chapter 1 or 2 or 3 tak siap lagi?


huwaaakkkkk tergugur biji mata aku nampak ayat last sekali tu.. jantung ku berdegup2 dengan amat kencang..giler aahhhh.. malam ni akan ku chaiyuk2 jugakkk siapkan tesis aku chapter by chapter yeahhh p('o')q

ni baru siket ni ketebalan kertas2 dan buku2 yang perlu dirujuk ;p kat atas katil ade lagi hehe ;p

owhh yaaaa sementara tu, mustilaa ade rehat2 siket kann ;p hehe layanlaaaaa gambar2 basikal yang dilukis oleh kawan2 opisku di siang hari tadi hehehhe

sila klik gambar untuk paparan lebih besar

huhu obviously, dd laa yang paling x pandai melukis basikal (T_T) penat kene gelak ngan bebudak ni tadi wuwuwuwu
linda aka RED memang tersangatlaa details basikal beliau, haha siap ade botol air x tahan tu :'D
jap jap nak gelak bole x, kelaka tengok basikal umu yang nun paling atas sekalii tuuuu, kecik gilerrrr :'D macam spek mata hik hik hik ;p
yang lain xlarat nak komen sebab siriyes lawak giler kui kui kui siap ade hon ngan riben kat basikal tu adeh adeh geli geli usus aku :'D

hehe yang pastinyaa setiap gambar basikal kat atas dah boleh melambangkan personaliti sebenar tuan yang melukis tu kan kan kan ;)

okiee abes pasal basikal..

jom layan video klip upin ipin yang kitorang layan kat opis hari ni tahap aida cut untuk dijadikan ringtone mp3 ;p ha ha ha




p/s ---> koranngg opismetku~~ cepatlaaa upload entry dan gambar korang main boling~~~ pu~

11 comments:

pandangdenganmatahati said...

hahahahaha
gelak kat basikal ummu

hahahaha
:'D

kecik mcm tuannya hihi :'D

wahhh suka ria korg sume kat ofis eh. encik kamal, u tolong bagi dorg sume ni keja lebih sket bagi tutorial JBOSS sket. (dgn nada cikgu y garang heheh)

lina said...

dd tau x,skrg dh separuh sem kedua. huhuhu =(

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
hahhaha nak join gelakkk :'D
kelakaa kan kelakaa kann ;'P

cehhh, ini adalah aktiviti bile time rehat2 gitu hehehe

{lina}
ooo ek? ;p
terus lina panggg aku huhuuuu

zieda said...

hahaha
gelak gile tgk gmbr basikal tu..
megat nyer ke y ade reben?hahaha...
mcm pempuan plak..lalala
dd punyer 'memg plg cool'..hehehe

dd dudu said...

{zieda}
muahahahha gelakkann beskal yang ade riben :'D
zieda x tau ke tuannya adalah ibrahim lembut ;p
hehehehe mati aku klu megat bukak blog aku ni kuh kuh

sile2 pilehh basikal yang anda ingin beli sile2 =D

yeahh i'm the coolest! ;P

ReD said...

kalu haus ms ngayuh beskal tu leh la mnum air dlm btol tu..hihi

p/s: kalu xdak air dlm btol tu cmne eh??nk mnum air kt ne plak??? (sdr sdri...) =p

ooo..xpe2...megat kan ade lampu beskal..mst die pkai bateri (cm bateri kete tu..air bateri) cilok la air bateri megat..hahahaha

UMMU A'THIAH SHAARI said...

kesian basikalku...di tertawa kn...hohoho...ape2 pn, kalo korg nk tau, tu basikal aku ms umo 4 thun, dats y la kecik...pu~

dd dudu said...

{Red aka linda}
uhuk uhuk beskal kite xde botol air mahupun pedal mahupun tempat duduk huk huk ;p

{ummu}
muahahahahahhaha giler kecik, jari jek kot muat naik beskal umur 4 tahun iteww =P

anneweeza said...

hahahah jd gak beskal nyer...
tahniah2... :P
klu n lukis jd mancis gak ah...hihi :P

dd dudu said...

{anneweeza}
mancisssss??? muahahhaha siriyes kelaka
xde tayar cane nak jalan hihihi

anneweeza said...

haa la...abis dah byk sgt kene lukis tiang2 beskal tu....last2 lukis sebatang tiang je jd la cam mancisss..lg sonang.... :P lalalalala.... :D