Tuesday, March 31, 2009

engkau laksana bulan

31 mac 2009

(lagu iringan entry ini adalah
Engkau laksana bulan~ Tinggi di atas kayangan~ Hati ku dah kau tawan~ Hidup ku tak keruan~ eh eh sambung sendiri la ye)

dari kiri, megat, ezan, akim.... dannn... sebentuk bulan =)

hik gambar ni di snap tadi waktu balik.. pukul 8.. gelap, kereta kite parking kat belakang sebab masa keluar tadi ke upm, balik dah x ada parking... terpaksa parking belakang uhuu uhuuu.. pastu dah gelap kann, mustilaaa takut nak jalan ke belakang... pastu kawan2 opis kene teman dari atas hee heee ;p makasih makasih~

nampak x sebentuk bulan kat atas tu, nampak x nampak x~~~ ;)
aahhh~~ aku terpegun tengok sebentuk bulan yang jelas di langit^^ cantekk sangattt, bintang2 pun ada tadi, tapi xsempat nak tangkap hihi

haaaihh indahnyee ciptaan tuhan~ =)

7 comments:

mun-e said...

ezan ade scandal ke ngan megat dan hakim? cinta 3 segi eh?

(nada bjoyah pagi2 smp d ofis :D)

wakakaka lariiiiiiii dari ezan! :p

ciare (^_^)v said...

ya Allah...gelapnye gambo..aku xnmpk ape :P...hish berani ye kamu tgkp gambo gelap...i xberannnn~~~

Ezzan Yusop said...

muni!!! ha a...ezzan ala2 jandi la..jadi rebutan 2 jejaka! wahahhahahaha....

dd dudu said...

{mun-e}
lebih baik ko lari, tunang megat ngan awek akim kejar ko ngn statement ko ni;p
hik hik memain jek

{ciare}
heheheheheeee environment mase tu xmenyebabkan aku takut heheheh, tp klu sorang takut laaa , laaaari makk~~

{ezzan yusop}
ye muni sila jawab hik hik

zieda said...

oh ok..jan di aaa! hahaha..

Anonymous said...

i suke gelap2 ok..
kenape??

haaaa...itu yg kite xtahu...
huk huk huk

-wrx

mun-e said...

cehhhhhhhhh perasan jadi jandi. cit poddahhhhhhhh!

ezzan sesuai jadi mak junpyo laaaa

wakakakakkaka