Saturday, April 4, 2009

ciare, kite suda beli baju kenduri kamu =)

Assalammualaikum sumee :)

hehe hari ni nak cakap pasal baju kurung..
sekarang aku sangat suke pakai baju kurung berbanding dahulu kala
kalau dulu memang liat sangat nak pakai baju krung, bile pakai jek baju kurung, orang yg jumpe aku akan gosok2 mata konon2 xcaya, nyampah, puk

tapi sekarang..
kalau jalan2 ke ape kee aku xkesah kot pakai baju kurung hehehehe
g keje pun hari2 aku pakai baju kurung(tapi aku bukan gomen) kecuali hari2 tertentu yang malas nak gosok baju, baru pakai seluar hee
errrr sume orang bole berubah kann ;p hew hew

baju2 kurung aku banyak datangnye dari mak aku laa yang menjahit
pastu aku suke gak beli baju kurung siap kat carefour yg harga 50ringgit, suke sangat2 ;)
kadang2 beli gak kat mari boutique walaupun kualiti xberape, tapi layann jee sebab murah kan, tapi kene pandai pileh laa hohoho

lepas tu.. suke jugak beli kat butik de alfa kat tesco selayang.. baju die siriyes cantek2 dan suke buat promosi 2 rm100 atau rm120 .. mane laaa aku xtergoda.. bile orang tanya harga, aku jawab, diorang x percaye harga yang aku cakap hihihi sebab baju2 tu dimewahkan dengan lip lap lip lap yang marvelous

baru2 ini, ezan cakap pasal kat de alfa metropoint kajang, ade promosi baju kurung pahang 3 rm 100
huwarkk!!! telinga ku terus membesar menjadiiikkkk telinga gajahhhh :O
buat muka kesian siket kat ezan, terus ezan bersetuju nak bawak aku g metghopoint(pelat siket) kajang hihihi sayang kamu ezan

dan akhirnyaaa tghari tadi waktu break solat Jumaat, dd ezan umu awa dan haida broommm broommm keee metropoint kajang

dan inilaaaahh hasilnyeeeeeeeeee... hahahhaahha


giler ar sopinggg baju kurung kat satu kedai yang same jek ;p kakak de alfa x nak amik kitorang jadik duta ke? ;p hihihi

yeay yeayyyy selain baju keje, dah beli gakkk baju untuk kenduri kawen ciare 31 mei nanti heheheheheh kad kawen xsampai lagi, tapi baju aku dah beli siap2 ;p

tapi ciare, baju untuk kamu bukan yang 3 rm100 tauu, yang mahal siket punye uhuuu

sayang aku x ciare, sayang x sayang x ;p

********************************************
p/s --> kepada sume kawan2 yang aku sayangi, minta maaf sebab korang ajak aku keluar hang out wikend tapi aku xdapat.. sebab hidup aku sekarang tengah betol2 tahap kritikal.. keje, training, tesis n macam2 laa.. aku bukan seorang yang workaholic, tapi aku cume menjadi seorang yang ingin bertanggungjawab pada amanah yang diberikan.. i'm sorry =( jangan risau.. xselame2nyee begini.. untuk sementara waktu saja..

8 comments:

mun-e said...

oh. ps itu untuk aku kah? termasuk aku kah?

auch auch hehehe..

dd dd xpe xpe.aku dah ajak dahlia kuar untuk tengok talentime dgn aku satgi. hehehe.

nanti dah abes sume sume tu, bgtau cepat cepat ya... daaaaaaaa nak g gosok baju.

hahaha poyo x baru pkl 7.13 pagi :p

tipu jekkkk aku nk p sambung tido balik la =n

ah abes sume org tau pangai buruk ku ah ah

muahaha =D byeeee! camat bertraining ;)

dd dudu said...

{mun-e}
huhu termasuk kamuuu
hee tp xpeee, aku tau ko paham :D

huhu rossa kate talentime bes gilerrr
ko da tgk td kan, bes ek ek ek?

nak tingukkk

uh training kensel minggu ni, aku lepak opis wat keje bertimbun

(T_T)

mun-e said...

ala dd. aku taktau nape aku rase biase je ceta tu. hehe.

xde la besh giler. biase jek. keeee sebab aku tengok wayang bukan dengan RR?

kehkeh

dd dudu said...

{mun-e}
yekeee hohoho
tp tul2 tingin nak tgk ar~ huhu

rosealley said...

woo, aku tengok ngan encik tunang best jekk, tapi aku sukaaa talentime;D

ciare (^_^)v said...

Ya Allah, tekejut aku nengok nama aku kat title ko =P

wahhh cayunkkk sama dudu~~mekasih dudu...kamu sgt bsguh2...nti dtg la 2-3 awal..leh kite wat bachelor party pkai bikini..miahahaha ^__-

ops! ;n

dd dudu said...

{rosealley}
hehehe kene tunggu aku g tgk ni baru leh kasi review ;p
tp perlu diingatkan bahawasanya piawaian penilaian aku rendah ;p

{ciare}
yahh berjaye buat ko terkezut ngan tajuk entry aku hik hik

opssss, giler ko wat statement maut hahaha

yeahh aku memang sangat semangat untuk lihat ciareku kawennn (^o^)

ciare (^_^)v said...

aku pon smgt nk tgk ciare kawen =D ngeeeee ade sape2 rs nk lompang i x?

lari laju2..zasss~~