Wednesday, April 22, 2009

siapa yang bertuah tu yee?

pertandingan bertuah visitor ke 10,000 tu dah ade pemenangnyeee


hee heeee orang yang berjaya print screen dan emel kepada saya adalah jeng jeng jeng~~

......
.....
....

ezzan!

rakan opis ku sendiri! dan juga jiran meja ku jugak =n
yeh org yg paling dekat ngan aku menang, xyah main post2 laju kan ;P hik hik

kepada rakan2 yang lain yg kecewa dapat jadik visitor ke 10001, 10002, 10003 jangan kecewa ye hehehe so comel laaaa korangg ;P nanti kite main pertandingan ni lagi ye :D to kuku, jangan cedey ekk dapat jadi yang ke 10,001 jekk huhu pok pok pok~

to ezzan, tahniah! tunggu hadiah dr dd yek :D hak hak hak

6 comments:

zieda said...

ala....dd 10003 xde hadiah ke?hahaha

mun-e said...

ala aku terlupa ptandingan ini hokhok

Smiling Lolipop said...

nak kecewa jugaaaak, banyak kali aku refresh tau, sekali da terlebih 2 no, huk huk hukkkkkk-ewoss

dd dudu said...

{zieda}
hahhahahh zieda terlewat 3 nak wat canee :D

{mun-e}
hok hok

{Smiling Lolipop aka ewoss}
jgn sedey2 yuk.. tunggu contest 20,000 karang hahaha

Puteri Balqis said...

dd...kite x tahu pun ade contest.... [nampak sgt smlm kite xmasuk blog pun...kuysuk main games.. hahahah]

dd dudu said...

{puteri balqis}
alaaa tulaaa, aida ngn umu ar ni main game hok hok kan dah terlepas hadiah bertuah dd ;P hehehehhe

xpe2 tunggu contest 20,000 lak kang hihihi