Monday, April 27, 2009

terima kaseh kerana memberi award


1. First insert this badge or the pic above to inform u have been awarded.
dah

2. Make sure you take the picture and said it is from.
ezzan lah si pemberi award ini, makasih wok

3.You should tell 10 facts or hobbies about yourself.

- aku suke bermain2 dan suke geli hati ;p

- aku seorang yg complicated muahahaha, bende yang x perlu fikir aku suke fikir, tapi mende yang perlu fikir, aku x suke pulak fikir.. puk

- bende yang paling ditakuti oleh aku adalah kene marah .. hehe.. orang cam aku ni x sesuai masuk AF kan ;p wakakaka ade hati tu~

- kalau di letakkan
A) seekor harimau dan
B) seekor ulat/cacing/pacat/lintah/ulat gonggok

depan aku, aku lebih takut kan si B, pu~

si A aku takut gak, tapi terus lari lintang pukang laa, kalau si B tuh aku takut tahap x bole berlari langsung, kejang dan menangis di situ

- aku pencinta rumah cantek.. suke gugel gambar rumah2 cantek, dan suke bukak blog kak ogy tengok gambar2 rumah cantek dan hiasan dalamannye yang arghh!!

ngok x aku dulu mase kecik2, setiap kali lalu tepi rumah2 yang cantek aku suke membayangkan aku ade tiket atau diberi kuasa untuk hari ni tidur di rumah tu(taah sape punye umah la kan), esok tido di rumah cantek yang ni pulak, lusa tido rumah yang belah sana lak.. sampai semua rumah cantek dalam dunia ni aku dah tito ;p


- aku suke sangat melancong/atau berjalan2.. tapi sila take note yaa aku lebih tergoda untuk melawat tempat2 menarik/bersejarah berbanding bershopping di tempat orang hihi adekah aku seorang yang membosankan? ;p tak tauuu, tapi aku sangat suke tempat bersejarah =)


- aku selalu bersedih apabila terpaksa membazirkan masa yang lama di jalan raya bile sesak.. setiap masa aku bernilai dan aku suke penuhkan dengan apa yang aku suka, jadi aku tidak suka membuang masa seperti itu ko paham x~ ;p


- dulu pernah bercita2 nak jadi pramugari sebab bes dapat terbang ke tempat2 lain, tapi x ada pramugari yang bertudung laaa pulakkk huk huk


- ke'gila'an aku pada sup amatlah kritikal, sebab kalau x dapat makan sup dalam 1 hari tu aku leh jadik x tentu arah.. ah teruknya aku ini


- kalaulah aku dah dapat master ni, aku masih x tau aku nak jadi apa.. aku nak jadi surirumah je bole x uwaa waa waaa aku tidak suke bekerjaa uwaaa, x pun aku gune master aku (kalau lulus) untuk ajar tuition kat umah leh x? leh tak kuku?


4.You should choose 5 other bloggers and tell their name
- kak vp
- hanis zalikha

ye aku tau dorang x bukak blog aku muahahaha

1 comment:

anneweeza said...

yeee...sgt membazir ms tesangkot dlm kesesakan lalulintas (haha skema)..pulak tu tmbh dose sbb marah2 drive lain yg xsopan tuu.. :O
org nak cpt smp umah nih...nak tgk tv..hhihihi :P