Wednesday, April 22, 2009

tidak serik untuk bermain trivia lagi :D

okie trivia ini ditujukan kepada rakan-rakan UPM ku je la yukk

cuba teka siapa mereka berdua ini? :D

lokasi : tangga opis ku hahahaha

7 comments:

mun-e said...

ros dan wawa =D

ros sudah ceta dalam blog die.. wakaka same kes ngan ciare :D

ala nk wat2 jwb salah ar...

aku teka lina dan keri! :'D

ciare (^_^)v said...

EEE aku pon nk teka ROS n WAWA..huhu....mun-e tiru i =D

pestisid said...

eleh seb baik adi tak ikut gi opis ko. kalau tak lagi senang nak teka. hahahah.

dd dudu said...

{mun-e}
alaaaaaaaaaa
rossa laaa niiii gtauuu kat blog die nak g jumpee sapeee :o
ahh mencik mencik trivia ku rosak lg~

{ciare}
huhu betol laa tuuu
nyampah i

{pestisid}
eheheheh x lahh, lps makan adi chow arr, saya lepak arr ngan bebudak 2 org ni ihihihi

pu~

rosealley said...

duduuuuuuu

mintak ampun, haha, masa aku post entri 2, sebelum kita g makan ag, pastu aku lupa yg aku da wat entri nih masa ko cakap nak wat trivia, hahaaaa

w a w a said...

ya ampunnnnnnn ros~!!!

ko dh pecah kan trivia dd?? sia2 jek brposing bagai di tepi tngga opis dd tau~

dd dudu said...

{rosealley}
uh puk puk

agak2 kan klu ko post entry tu, dorang leh agak x badan korang sape empunya nye heheheh

{wawa}
tetibe rase nak gelak teringat korang posing macam2 aksi semalam dan muke maintain di tutup ahhahhaha siriyes lawak! :D

huhu xpe waaa, seb baik aku x tawarkan hadiah ;p heheheh sia2 jek muni dan ciare menang tanpe bertanding sebenarnye hek hek