Monday, April 6, 2009

cinta ini

cak! huhu malam ni aku stay opis :D sekarang yang ada cume aku, ezan dan aida jek.. uh mase aku tgh taip ni, ezan dan aida tengah menconteng white board.. apelaa yang diconteng tu yek ;p

dari tadi sejak sebelum tinggal kitorang ber3 ni jek, mase dak2 lain masih ade lagi, sampai laaa sekarang, aku asyik ulang2 lagu cinta ini nyanyian hafiz af7, ngan lagu asal dari siti nurhaliza jek... ulang2 dua lagu tu hahahhaha sian diorang musti ngigau malam ni asyik dengar lagu tu jek yang keluar dari laptop aku hik hik

bes laaaa lagu tuuuuuuu, siriyesss!!! xpenah dengar pun lagu ni sebelum ni... ezan pun dah stat suke lagu tu kan kan kannn

okieeee mari berchaiyuk siapkann keje yehhh!! aku masih bersemangat ni tuk siapkann my ESS, lagi 10 use case ni yahhhh p('o')q

p/s ---> sup sayur pedas dah standby kat tepi meja ni haaa, kalau2 aku ngantuk ;p hamik ko

****update
sekarang pukul 123o malam, sambil buat keje, aku mainkan lagu2 korea dan meteor garden, mengimbas zaman2 lame =)
sambil tu nyanyi2 ngan ezan ngan aida ;p

****update
sekrang pukul 3.30am ;p
xmau tido malam ni
sok pagi tumpang mandi kat bilik lina d upm jap
tgklaa klu sempat tido ;p
yang penting berusaha p('o')q

****update
pukul 6:50am
uh aku tertidoo..

6 comments:

Ezzan Yusop said...

heheheh...bes kn imbau2 citer korea smlm..hukhuk! nyanyi2..

zieda said...

dd....kite suke gak lagu tu...
zda pun da upload lagu tu...
kt mp3 kete pun dok dgr lagu tu jek...ulang2
alamak dd da update dulu pasal lagu tu..zda bru nk update arini...
alamak, terlepas sudah...(gaya stacy)
hahhaha

dd dudu said...

{Ezzan Yusop}
bes bessss
nyanyi2 imbau2 semalam tu laaa yg membuatkan dd x xngantuk hehe
tp nak wat canee, lps basuh muke terus terkorban ;p

{zieda}
yekeeee heeeheee zieda wat je laaa entry tu, hahahah biarlaa same pun, sbb lagu tu mmg bes, fez time dgr terus sangkut :D

em em zieda ade mp3 yg ct nye kee yg hafiz nyeee? dd nak mp3 hafiz tp xde converter laaa dr video utube tu huhuhu

zieda said...

hehee...zda ade y original singer ja...
hehee...
xde y hafiz punye lagi..hukhuk

mun-e said...

suka gile versi hafiz.. suke bangat uh uh

asek layan lagu tu ngan lagu tanpe - 6th sense jek. kuikui

surney said...

dd...
ko ada ke lagu cinta ini tu??
aku nak...
pastu aku nak lagu kat blog ni...sungguh comel la...huu... ;p aku tgh dgr ni...
ko emel kat aku eh...lagi seminggu aku masuk ofis..hehe....(^,^)