Monday, April 27, 2009

saya suka blog ini

tok tok tok Assalammualaikum~~~

hehe, selain blog kak viruspadu dan blog hanis zalikha yang aku suke benor bace tu kan, aku suke gak cik aida.. cik aida adalah isteri kepada hadi iaitu kawan sesame master aku, ros dan wawa.. beliau juga adalah kawan kepada lisa pestisid si kuri-kuri yang kehilangan cangkerang.. dan, cik aida ni juga adalah kawan baik kepada fazira, kawan opisku.. hehe punyelah banyak salahsilah rantaian hubungan cik aida ngan aku ni ;p

dan entry terbaru cikaida ni sangat laaah aku suke (bukan sebab die letak nama aku okay) tapi sebab suwittt hehe, kesungguhan seorang isteri yang tidak sabar menunggu kedatangan suaminya ke dublin, bukanlah masak beriya atau cuci rumah giler2 but in her sweet way^^ ;p

saya sukaaa~~ teruskan bercerita tentang kehidupan kamu di dublin yaa =) kamu ada pembaca setia di sini hik hik hik

p/s --> actually ini lah yang aku impikan dulu, nak stadi obersi bersama suami tercinta, tapi bile fikir2 balik x mungkin aku sampai hati tinggalkan ayahku yang dah tua dan ibuku dalam jangka masa yang lama, jadi xpelaaa =) tak dapat catit kisah diri sendiri di sana, baca kisah orang lain pun dah menghepikan aku (^_^)v

4 comments:

pestisid said...

wah cik aida memang tak abis2 lagi perangai potong2 kertas, tampal2.

dulu mase form 1 kan, budak2 baru masuk kene pagai nametag besar gabak tu pastu name penuh, form, dorm. die selambe je nametag die tulis 'wan' pastu guna crayon 1 huruf 1 color. haha comel.

dulu minah ni banyak gile stock kertas kaler2 mcm2 jenis yang pelik2.

hehe. kalau ko skolah same ngan ktorg, mesti ko pun akan masuk geng ktorg duk kat study rum mase prep hehek..

dulu ktorg poyo2, mase tu sheila on 7 tengah ngetop, so cik aida=duta, aku=eross. pastu dpt tau eross tu tak suke mandi, terus rase frust haha.

sori over pulak hahahha.

mun-e said...

alaaa ingat nak ceta pasal blog aku tadi.. sob sob

dd dudu said...

{pestisid}
ahahaaa comel jek cik aida tu kan hik hik

owhhh kalau sy masuk geng korang sy nak jadik eross gak ;p alaaa xmandi ke huk huk biar betol ko ni

{mun-e}
blog kawan2 musti laaa sume aku suke dan harus bace :D

ini blog yang bukan kawan2 laa nokss~~

jangan sob sob wookk~~ haha klakaaa laa si muni itu~

ReD said...

hoho...tu la..sweet la kalu bab bini tggu suami polang~~~

nk kawen cpt la cmni.. ;p (xde kaitan pun kawen cpt @ lmbt)