Monday, April 13, 2009

sangat excited membeli baju mydin

hiiikk hooookk hiiikk hoooookk (sila pronouns seperti erra fazira buat bunyi keldai dalam cerita gila2 pengantin) hik sangat kiut

entry lepas mengatakan saya bermalam di opis selama 5 hari 4 malam kan kan... korang agak2 kann cukup x bekalan baju aku dalam kereta tu?
huk huk x cukup okayyy~~ xpenah2 terfikir untuk membekalkan baju sebanyak itu dalam kereta uh uh


jadiii~~ apa solutionnya??? tingg~~~ m.y.d.i.n mydinn \(^o^)/

dan hasilnyaaa~~ saya membeli baju kurung yang sangat sweet color nya dengan harga rm 19.90!! wattaaa~ sangat murahhh okieee baju kurung siap, harga rm19.90 :D huk huk lepas ni nak buat2 x cukup bekalan baju lagi laa ;p pangg~

taraaa~~ inilah baju mydin saya yang bidan terjun tu ;p
lokasi : rumah nye si ezzan =)

9 comments:

khaiza said...

lawa ye baju kurung walau pun harga 19.90...

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

hehehe lawoo..
knapa tak sempat balik??
siannyer..
ayah dah sihat kee...
saya amat bz.. dah lama tak blog hoping... huhuhuh

mun-e said...

baju ummu dan ezzan pon baju mydin ke?

:'D

Ezzan Yusop said...

hahahaha...muni muni..baju ummu baju mahal tu...butil rizalman gitu..hakhak! ezan pnye baju cikai je...baju yg malas nak gosok...hukhuk!

mun-e said...

hehehe saje jek nak buat lawak spastik di petang hari :p nak usi ezzan dan ummu.. jangan marah~ lalala~

dd dudu said...

{khaiza}
lawaa kann, hehe makasih =)

{mimie azim}
yekeeeee
hehe kire dah lame laa x bace entry kite ek ;p
Alhamdulillah ayah dah sehat daaa makin sembuh =)
xsempat balik sebab banyak keje di opis :D

{mun-e}
hahahah mau meraung minah 2 ekor tu bace statement kamu ini

kuikui

{ezzan yusop}
ceh! baju cikai pun dekat 10x ezan kuar masuk bilek tukar2 baju pileh baju yg sesuai =n hik

{mun-e}
hehehe dorang x marah~
dorang suke~
muahaha

ummu athiah said...

hahaha...mahal la sgt baju aku ni...leh dpt d tepi2 jalan je...sgt murah okkk...ezan sj je nk perli aku...hohoho ;p

rosealley said...

berbaloi la weh 19.90 jek(muka terkejut nih)

dd dudu said...

{ummu athiah}
umuuu perosaakkk bangsaaaa!!
(tetibe ;p)

{rosealley}
hehehe kannnn~~~ sangat berbaloi di kala aku desperet memerlukan baju hohoho~