Wednesday, April 29, 2009

lately ni asyik dapat barang dari lina jek ;p

hik hik lina lately ni rajin nooo bagi aku barang :D saya sukaaaa =P

hari tu dalam minggu lepas kot die kasi rantai ni


lepas tuuu, tadi jumpe die jap, dapat lagi barang die kasi :D

cekak pink, sepit rambut colorful dengan sepit halus

semua pun comel2 belaka
kau tau kan aku sangat menghargai pemberian kawan2 :D
terima kasih lina sebab ingat aku selalu :D

makasih makasih~

p/s --> owhh lina adalah kawan upmku, kawan coursemateku, kawan sebilik, sekatil, sebantal upsss dan juga anak angkat mak ayah aku wakakaka

6 comments:

mun-e said...

wah aku klik link ceta ini
http://littleflowerfarm.blogspot.com/2008/10/owh-makasih-lina.html

sebab ade kat bwh tu..

beza nya lina yg bulan 10 ngan skang =D

fewittt fewitttt =p

dd dudu said...

owh entry tu hehe lina marah tul aku letak gamba yg tu sbb die nampak gemuk di peha time tu

camera trick la ;p

hehehehehehhhe
fewit jugak

ReD said...

sama2... kate LINdA...
pssstt.. LINdA tu..jelmaan dr LINA sb.. tmbh urop D aje...lalala~~

g pun.. kejadian slh eja nm si LINDA tu ade gak nm LINA...hihi

lina said...

hak hak mase bulan 10 tuh bulan raye. pepaham la rupe bentuk aku mase tuh ;p

skrg nak start balik diet sbb dah naik sikit berat aku. huhu =( tapi xde mcm mase bulan 10 tuh.

aik? mengape aku mengomen pasal berat aku?

mun-e said...

dd, lina..cpt jwb trivia kat blog aku :D

dd dudu said...

{Red}
hihihi tetibe linda menjelma jadik lina

kui kui

{lina}
xpe2 ko dah kurus laaaa, tu gmba lama hehe

{mun-e}
yeahhh!!