Monday, April 13, 2009

menaip entry ini sambil melayan lagu Aku dan dirimu

wikend hari tu saya di opis
ahhh keciknye lingkungan hidup saya
dikelilingi ngan opis, keje, opis, keje, opis, keje....
tidaaakk tidaaakk aku dah menjadik seorang gadis yang terlalu stereotaip
wawawawawa
awas!! aku tidak selame2nyee begini~ diana tetap diana~ =P
he he he

inilah die dahulunye seorang puteri buah peach yang suke bermain dengan itik2nyaa, dan tiada pekerjaan, kini telah bertukar menjadik seorang gadis yang agak membosankan (T_T)


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
chann~~

apa tengok tengok?

"ezann... laparlaa.. dd teringin nak makan secret recipe.. nak bolognese spegeti.. nak kek coklat walnut.. "

"ezan nak ikut laa" (jawab sambil angkat beg)

kitorang pun dengan muka bosan gi laaa secret recipe kat bawah.. lepas tu

"dd, jom masuk butik aweenaz nak? tengok tudung"

"jom jom"

lepas itu... inilah output nyee.. kenape aku pun same2 terjebak membeli (T_T)

taaak taaak kite xbeli tudung... ezan jek yang beli tudung yang sangat suwit color nyee.. kite nye yang dalam paper bag kecik tu, beli aksesori gelang, hehe ingatkan nak hadiahkan ke sepupu kite yang dari kelantan dapat 10A spm.. sok die nak datang kl hihi

okiee berbalik pada secret recipe

inilaaa yang kite tapau hehehe

spegeti bolognese

lepas tu mulut ni teringin sangat makan kek coklat walnut aahhhhhh terbayang terbayang

surppppp :]""" sedap giler walaupun hanya membayangkan :]"
tapi hari tuu kek ni taak adaaa laaa pulakkkk wawawawa dah abess kotttt

so xpelaaa, gantikan ngan brownese walnut je laaa hihi

burrpppp kenyangg~~

hik hik hamik ko kenyang, lepas tu duit lari.. dan kesannyen hari ini (13/04/2009), datang keje bawak bekal dari umah ;p muahahha

takpe takpe bukan selalu makan secret recipe :'>

hidup ini singkat.. yang penting kite sentiasa gembira (^_^)v
jadikan setiap saat anda bernilai dengan makanan yang anda nikmati =P pangg~

7 comments:

mun-e said...

aduhhh lapar tengok spageti tu :]''

psstt pssttt aku penah order kids meal secret recipe. dapat burger yang kecik2 kiyut2 jek. pastu fries die kot bentuk huruf2 hahaha

dd dudu said...

{mun-e}

muniiiii kite leh order ek kids meal... aku nak order laa camtu lenkali.. siriyes aku nak order hehehehehe

khaiza said...

sedap ye kek brownese walnut..menggoda betul kek tu...terasa kat tekak ni..

noname said...

hdup dgn gembira... lalu knp mesti dgn makanan ;n

anneweeza said...

keriokkkkk~~
upssss munyi perot kuu.... =)

dd dudu said...

{khaiza}

surppppp :]" dan menjadi lebih sedap apabila dipanaskann dan di makan dengan aiskem vanilaa aaaaa~~

hee ;p

{noname}
sebab makanan itu memberi kite tenaga untuk hidup ;p hik hik

=n

{anneweeza}
anne bisenglaa ;p cepat cover perut uh uh

rosealley said...

betul, aku pun sama cam ko la dudu, xkesah sgt nak abiskan duit ngan makanan, mmg gumbiraa;p tapi xsempat ujung bulan da pokai, uhuh