Sunday, April 12, 2009

trivia yang x menjadik

merujuk kepada entry ini

yelaaaa yelaaa betol laa ciare jawapannye


nyampah2 trivia ku x menjadik sebab ciare ade buat entry kat blog die pakai baju same huk huk huk oh ciare!! pu~

time ni ciare datang untuk mengambil belt smilinglolipop dan menjenguk ku di opis hehehe
ciare makin cantek dan kurus laaa, seri nak jadik pengantin kowwttt^^

ciare~ nanti datanglaa melawat aku lagi~~ :D

8 comments:

ciare (^_^)v said...

kurus ape lengan beso lengan gajah tuh aku tgk!! ahahaha...

nape rupa minah ni cam aku ek??kehkehkeh =P

dd dudu said...

{ciare}
dalam gamba jek kowtt nampak besar ;p
hari tuh jumpe kiut! :D

eh laaa aku pun xtau, aku jumpe gadis pink ni kat depan mydin minggu lepas uh uh

mun-e said...

alaa kalo ciare pakai baju lain pon bole tekaaaaa sebab kenal ngan badan ciare hehe

dd dudu said...

{mun-e}
hahahahahha ciare yg very the predictable

rosealley said...

haha, seb baik ko xoffer nak bg adiah kan dudu utk trivia 2;p

ciare (^_^)v said...

Ya Allah..malunyaaaa...apa mksud ko muni??? nape ko ckp kenal ngn badan aku?? ooouuwwwwww...malunyaaa??? badan aku camne? ade senget2 kee kembong sana sini keee?? uuu T_____T

Anonymous said...

oit ciare, mase sekolah menengah dulu kan cikgu kemahiran hidup da ajar..baju belang2 melintang akan meyerlahkan lg ke.."tembamam..".. opss..
waaaa lari lari..lariiii

yg benar;
ja_di_atas_tujuh

dd dudu said...

{rosealley}
fuh naseb baikkkk~~ urut dada~

;p

{ciare}
ciare jangan pk mendalam sangat =n =n

err maksud muni tu tgk badan ko posing kot, pu~

hehe

aku pun klu jadik reader leh kenal minah di sebalik bantal kuning tu adalah ciare hahahahaha

{anonymous aka ja_di_atas_tujuh}
ade ade ade aku pun belaja2 :D dalam subjek ERT kan :D
hahahaahah