Tuesday, March 3, 2009

eeeii marah niiiii

eeeii marah niii..
ngann henfon yang dah repair hari tu tapi masih rosak lagi .. siaplaaaa amoi tu aku mintak die pulang balik duit aku.. seb baik ade 2 weeks warranty..

marah ni... bulan ni adalah bulan kewangan ku yang kronik, henpon ku sayang, ko jangan memandai2 nak rosak lebih2.. kite xde duit nak beli baru, pahamm taakkk pahaam taaakk..

marah nii....

eeiii marah niiii susah benoorr nak contact ngan kuku yang kat johor tu.. semua sebab celcom bengong punye pasal... nak ngadu2 pun dah susah.. marah nii.. suram ni...

eeei marah niii siang tadi dapat kabar angin (yang x berapa nak angin), yang namaku tersenarai dalam next training for a whole month.. ingatkan lepas 3 hari training dah abes, tapi rupe2nyee ade lagi dan disambung2 lagii... paham taaakk bulan Mac nye schedule dah penuhhh pahammm taakkkk... 8hb sepupu ku kawen di kuantan.. lepas tu dahlaaa 14hb aku ade 4 jemputan kawen, dan 2 daripadanyee adalah sahabat rapat aku okayyyy.. sebelum ni aku tengah pening2 nak pegi yang mana satu (sebab lain2 negeri) tetibeeeee dapat lagi satu masalah nii,pahammm taaakkkk~~~~

marah nii... 15hb aku memang paling xbole xbole xbole dikacauu... ahli puteri 7 ku akan kawen okaayyyy kat kuala kangsar... beraniii nak halang aku pergi saneee... terimalaaahh bebola api dari akuuu whoooshhhhhhhhh!! :o

marah nii... bagi aku perkahwinan rakan2 adalah sangat penting ngertiiii.... ia adalah saat2 bahagia kawan kite untuk di kongsi bersama... kalau aku xdapat pergi mana2 kenduri kawen kawan aku, aku akan sedih, pahamm taaaaaaaakkk~~~~~

eeei marah ni streamyx nii slow macam siput..

eeeiii marahnyee akuuu

paham x paham x

p/s ---> aku tengah marah ni, lebih baik korang lari hohohoho

32 comments:

pandangdenganmatahati said...

ade 11 perkataan marah semuanyaaaaa..

wahahaha :p

noname said...

sabar ye.. pok3 (^^)

Ezzan Yusop said...

ni mmg btul2 marah niiiii....hukhuk! ezan nk join marah skali boleh? huahuahua...

anneweeza said...

xmo lariiii...nak dekat lg.... :P
aiii dd...marah ke? ( pertanyaan smbl senggol2 bahu) hik...hik... :D

shitah said...

hahaha.. puteri dd jgn lah marah.. cer syum skit.. huhu

zieda said...

jgn marah2...sabar tau..

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
(smiley ym marah yang asap keluar)

:p

{noname}
ya (^^)

{Ezzan Yusop}
marahhhhh nyeeeeeeee
nak join bolee
eeiii mane ezan xsampai2 lg ni
maraahh nii ;p

{anneweeza}
senggol balik bahu anne dengan lagi kuat hohhoho
takut x takut x

{shitah}
hai shitah :) (nampak x kite senyum ni)

{zieda}
zieda ade rase asap x dari floor 3 huhuhu
xmo g training bulan mac:(

ciare (^_^)v said...

dudu~~jgn marah2 ye cayunk...sabarrrrr =)

lina said...

aku dpt bygkan rupe ko mase tgh taip entry ni..

dd dudu said...

{ciare}
thanx dear :)
mase taip ni tengah malam tadi
hari ni dah cool cket ;p

{lina}
ha'ah laaa lina musti leh bayangkan muke aku time taip tu uwaa waaa

pestisid said...
This comment has been removed by the author.
pestisid said...

nak bitau satu bende.
walaupun ko marah,
tapi tetap..





tak takut langsung.


opocot tadi ade tersilap eja tapi dh betulkan b4 kuku nampak. yahu!

dd dudu said...

{pestisid}
walaupuM ko marah ;p

anneweeza said...

ohhhoooo cam gitu nak takot lahh... :O lariiiiiiiiiii ;O
eh eh tp nak dtg blk lah... :P (patah blk dgn langkah berjage2)

dd dudu said...

kartun laaa anne hahahaahahh
orang x marah dahhh ;p
so xde perasaan hew hew hew

rosealley said...

kang org gugel marah, terus jupe blog ko;p sabo dudu sabo, memang keciwa kan kalo xdapat g wedding kawan2, sabo2, okie nak lari lakk

dd dudu said...

{rosealley}
hehe baru lepas try gugel

kalau taip "marah" -- x jumpe lagi blog aku

kalau taip "marah ni" -- x jumpe lagi blog aku

kalau taip "eeei marah ni" --- terus first rank jadiknye blog aku he he he

maksudnyeee search engine ni gugel based on title.. haishh ni nak wat research pasal search engine ni ;p kui kui kui

noname said...

hahaha walaupuM XD

dd dudu said...

{noname}
hahaha walaupuM XD

larii lariii lisa kejar, lariiii lariiiiiii

pestisid said...

dudu,
tau tak, ade sesetengah perkara, kita kene sembunyikan dan jgn bagitau pakwe kite, lagi2 kalau pakwe org tu name die mohd khairi.benci!

alaaaaaa huruf m ngan n kat sebelah2 je pun. ni tanda org pantas menaip, tak pandang kibod terus type je. kalau org yg x pnah ade typo error tu mesti sbb die tu type gune 1 jari kiri dan 1 jari kanan sambil2 mata melilau2 carik huruf.

anyway,


damn u kuku!

dd dudu said...

{pestisid}

hehe ilekk arrr, sy pun slalu kene ngejek sbb salah taip/cakap hew hew

tauu taakk ms ko ckp ade salah ejaan tu, rapat gile muke sy kat screen pc carik word mane yg salah hihihi xpasan pun mane yg salah eja.. pastu compare2 satu huruf tu baru jumpe huruf m hehehe

pandangdenganmatahati said...

hahahahaha

~tgh gelakkan lisa :p~

pestisid said...

muni,
sahadapppp u.

WV->jushwast
macam tersalah letak je huruf h ngan t tu. hah, kuku gi la gelakkan blogspot. ni WV ni tersalah susun huruf ni.

noname said...

hahaha pestisid

kami menaip laju jgak cuma kami adalah penaip-laju-tanpa-tengok-keyboard-sehingga-tiada-typo-sepertimana-pestisid, sbb tu xde typo mcm pestisid yohohoho XP

marah wv? oww noo noo noo.. dgn blogspot kte dh kow-tim.. tadahal pnye..

yohohooo! XD

wv->distsit - tgk, kena tulah blogspot, dia kutuk salah eja pestisid ni kepada wv ni hahahah

pestisid said...

ek elleh kuku, MCM LA ORG TAK PENAH SPOT DIE SALAH EJA KAT BLOG DIE. WEKSSS!
hangin aku ngan pakwe didi nih. aihhh.

noname said...

oww yg iteeww?~ itu kerja apprentice i.. dia msih dlm proses pembelajaran lg.. sbb itu ada kesalahan.. XP

dd dudu said...

haishhh udahh udahhhh, kang nanges lak adik pestisid kite ni kui kui kui

pemenangnyeee adalahhh....

linaaaa (' ')/

tetibe lina yang xterlibat di masukkan ;p

Tukang cerita said...

jangan marah2 dik oiiii...
nanti cpt tua...
kuku lari nantiiiii....
:)

mugiwara said...

ni btul2 marah ni...

meraban2 ketika marah adalah perkara biasa jika anda hidup di alaf baru.

haih~

dd dudu said...

{Tukang cerita}
hehehe kuku x lari, kuku bergolek2 jek he he he ;p

alaa x marahh daaa hihihi

{mugiwara}
huhuhu betol betol

lina said...

gile aku gelakkan kejadian lisa dibuli oleh korang. cian lisa. puk puk ~

last2, lisa yang marah pulak dlm entry "eeeii marah ni" ;p

dd dudu said...

{lina}
tuh arrrr ni patutnye entry aku marah tapi last2 lisa yang marah kui kui kui

xpe lisa, nanti kite panggil polis tangkap cik noname tu ek huhuhu