Wednesday, March 18, 2009

wedding wedding wedding

Salam sumee :)

adoi ramai tul kan yg pileh 14hb ngan 15gb hari tu untuk bertunang atau berkahwen =) rambang mata saya nak pergi yang mana satu hari tu =p
untuk kenduri yg saya xdapat pergi saya minta maaf banyak2, saya rase terkilan tauuu =<

okie mari kite layan gamba2 yee ;)

hari sabtu 14hb Mac 2009

di mulakan dengan.... Bismillah ;p

hihi di mulakan dengan kenduri cimas di port dickson yah yah

saya pergi ke sana dengan ice, dan berjumpe dengan syahda di tgh jalan hehe kitorang sengaja g awal2 pagi sebab nak ber sok sek sok sek dengan pengantin kat dalam bilek =P hew

cimas bertukarrrrrrrrrrr~~~ taraaaa~~

menjadi pengantin yang cantek hii^^ ;p

inilah pasangan hati cimas ;)
hehe sori ar gamba x proper, ramai sangat org time tu ar, pu~

kami 3 sekawan dari kl datang ke PD huhu~
dd, syada & ice
owhh baju ku kebetulan sama dengan syada,cuma berlainan color (T_T)

tengahari tu dah balik KL dah.. n petang tu bersiap2 untuk pergi ke kenduri kawen abg umu di setapak.. janji2 dengan ezan n the gang yang terus datang dari training

hee gasaklaaa datang pukul 6 ;p khemah pun tengah nak diturunkan hihi

lauk lak, umu kene keluarkan balik lauk2 tu n hidang kat tetamu VIP ni hew hew ;p

owh inilah pengantin yang kami xsempat tengok beliau dengan baju pengantin hehe, dah tukar baju untuk mengemas2 =P

aida,ezan sengal & pengantin perempuan yang kool ;)

fazura eh silap, dd & aida =n

aishh gamba umu yang cantek berbaju kuning xde snap pulak =P

ok tamat suda kesah wedding hari sabtu (^^.)v

hari ahad 15hb Mac 2009

dudu, kuku dan lulu mau bertolak ke kuala kangsar yukkk

salah seorang dari puteri tujuh(aku puteri ke berape eh?) sudah dilamar, dan ade keramaian hari ni ;)

dalam perjalanan ke kuala kangsar, nampak scenery yg sangat cantek, cam cite kayangan dalam cite julia juli di tv9 ;p "lina, snap aaarr lina"

waaaaa cantekk~~

gamba2 di kenduri hana saya amik dari blog ciare, tapi ahhh ciare kamu disable kan right click camne aku nak save image waaa waaa waaaa, terpakselaaa aku print screen jek gamba2 tu dari blog ko waaa waaa

jadi~ sila laaa layan gamba yg saya mampu print screen jek =n



hana & peja^^

saya sangat gumbira pada hari tu sebab leh jumpe ja yang perutnye dah 6 bulann (^^.)v n dengar pengalaman ja semase mengandung hik hik^^
gumbira jumpe ateh yang masih tinggi dan kurus seperti dulu hahaha
gumbira jumpe ciare yg makin berseri nak kawenn^^
sayang kamu semua mmuahhxxx

hehe cerita2 yang lebih panjang sile laa melawat blog ciare dan lina ;)



Selamat Pengantin baru dan semoga berbahagia untuk semua kawan2 yang berkahwin pada 14hb dan 15hb Mac (^^) x lupe juga pada kawan2 yang bertunang pada tarikh tersebut, Selamat Bertunang (^_^)

weh lisaaaaaaa, mane gamba :v


18 comments:

mun-e said...

ooo aku ingt abg umu kawen kat PD. sbb mase ko msj aku ckp ade kat PD pastu tgk blog ezzan psl abg umu kawen..so aku ingt abg umu kawen d PD.

tapi terfikir gak, umu ni dok mane sebenanye? setapak kah? setiawangsa kah? pd kah? hohoho

eh masuk topik rumah umu plak :p

dd,aku pasan ko pakai baju g kenduri yang sama tapi gaya tudung berubah. hihi. aku terperasan plak :p

semoga sume kekal ke akhir hayat.. ^^

JIVEBUMZ said...

selamat pengantin baru utk kawwan dd.. moga berbahagia hendaknyee

pestisid said...

gambar x leh share lg. pasal edy pun x tgk lagi. hahaha. memory card ade ngan saye. tggu die tinguk dulu. lpon size besar. sabar2.

weh nak wat pembetulan kat ko, kat blog ciare ke lina, ko eja 'plagiriat'..sebenanye plagiat..

:p

ciare (^_^)v said...

laaaaa yeke..sian kamu..awat xhabaq? kalo tau aku enable kan kejap right click tu..huhu

(^_^)

ciare (^_^)v said...

plagiriat??? hihihihi.....=D

pasan aje cik lisa nih...mueheehhe

lisaaaa..nk tinguk gambo engagement kamu dgn kadar segera..uuuuu~~teaser pon jd arr..kalo saiz besa wat printscreen aje..muehehehe =D

(ehh!! tetiba pesanan tuk lisa d blog dudu. larikkkk!)

dd dudu said...

{mun-e}
hehe maseh x abes rupenye isu "dimanakah tempat tinggal umu?" ;p

ko pasan kee aku pakai baju same? watchaaaaaa!!
heeee xkesah punnn ;p hari yg same xpekan pakai baju yg same ;p tapi klu aku artis musti dah kene kaw2 ngan si wartawan cam lisa surihani kene hik

{kak JIVEBUMS}
hehee time kaseyy (jadik wakil mereka) hik hik

{pestisid}
uh alaaa nak tinguk~~~ usahakan laaa~~~ musti kamu cantek kan pada hari itu~~

hahahaha yekeeee muahahaha ni bukan kes saya tersilap eja tau, ni kes saya memang xreti eja plagiat wakakaakaka tapi seb baik lina paham jek ;p hik

{ciare}
uh majuk ngn ciare ;v hehe xdelaa,

eh ciare nak tanye... erm kalau enable kan right click image tu akan paham laa tujuan nye untuk xnak kasi org lain curik gamba kan, sebab aku pun penah wat gak ade gamba2 tertentu aku disablekan right click sbb takut org save...

erm tapi kalau disable kan right click link untuk ape eh? cam ceeramoon buat tu? susah laa nak new tab kalau camtu

{ciare}
hehehe lisa tu memang =n

xpe2 sile2, nanti lisa bacelaa tu msj ko kat cni =m

anneweeza said...

adeh...mata ku tergoda ngn handbeg mu ituuu =) ade reban pink gitu =P

dd dudu said...

{anneweeza}
hehe henbeg pink itu ku beli di taman melati, kedai baju yg ade jual henbeg, murah jek time tu sale hehe

mun-e said...

dd, mmg xpela pakai baju sama. cume cumil jek ko ubah style tudung.

ala xcumil ke? xpela. aku rs cumil sorg2 haha. :p

psssttt.. baju tu, mak ko jahit kah? atau kau beli?

dd dudu said...

{mun-e}
ooo cumil2 hehe paham2 ;p
tul nii aku paham ni ;p

psst psst baju tu aku beli kat butik first lady jek hehehe murah kan situ, i like ;)

nekopachi said...

cimas ni i kenal ke?

dd dudu said...

{nekopachi}
yup u kenal, hehe ingat x kite penah dtg uitm shah alam nak jumpe shai ngan cimas, n cimas ade payungkan kite 2 sebab hujan hehehe ingat x ingat taakkk ;)

ciare (^_^)v said...

senang aje nk new tab dudu

ctrl+T

=D

anneweeza said...

ohhooo jauhhh nyer... ;'O
kutub utara kutub selatan gitu
bile g g je nnt..tgk2 out of stock suda....
blk tundukkk je nnt... =(


~andaian semata2~

Ezzan Yusop said...

dikatanya ezan sengal?????

ezan x sengallah...i'm gediks ok.
huahuahua!

masviona said...

mmg musim mengawan lah skrang nih...maklumlah cuti skolah kan....:)

dd dudu said...

{ciare}
puk, aku tetap xpaham gak ;n
nanti aku ym laa kamu hew hew

{anneweeza}
anne nak pesan x?
klu nak, bole je dd tgkkan, erm tp xtau laa ade lagi x atau sale nye ade lg x hehehe klu x sale, takut mahal jek hohoho

-dd pencinta ribon-

{ezzan}
u r the sengalest n gedikest, pu~

{kak masviona}
musim mengawan? hiks hiks
benar benarr

anneweeza said...

waaaaa bole gak (malu tp mahu)
klu dd ade jln2 kat situ la (klu wat2 jln pon xpe)
klu ado nnt..sms la kite..cam u xde no kite plakk....
lalallalala (^_^)