Sunday, March 1, 2009

weekend ku adalah training

ape ye aktiviti minggu ini?
isnin ---> kamis .. makan kuaci..main teke teki..makan kuaci.. main teke teki..muahahha... itulaa aktiviti kami di pejabat selain membuat kerje hehehe..hari jumaat lak aku cuti untuk selesaikan beberapa urusan penting hoho ;)

dannn wikend ku juga adalah berjumpa org yang sama aku jumpa hari2 kuh kuh kuh :^
kitorang ade training JBOSSSSSS(tp aku xnampak2 lg mane jboss nye hehe) kat megan avenue, jalan yap kwan seng

disebabkan aku xreti nak bawak keta ke area2 klcc ni, lalu aku pun menaiki putra dari stesen taman melati dan berjanji dengan aida tuk ketemu di stesen klcc

ayuhh g training yukkk (' '.)/
hehe ni gamba hari pertama yakni hari sabtu semalam.. rase teruja sangat sebab dah lama x naik putra.. dapat tengok orang2 dan kerenah mereka di public, syiokk!!

apabila ketemu aida d klcc, kami pun berjalan sambil menelepon2 ezan tanye arah jalan hihi.. di waktu pagi berjalan di tengah2 KL menghirup udara pagi dan rase sejuk pagi yang original, sambil menjenguk2 ke atas melihat bangunan2 tinggi dengan amat jakun sekali..syiokkk sangat.. x beslaaa zaman naik kereta ni, rindu bangat zaman jalan2 kaki ngedate di waktu pagi dulu hihi pandangan mata pun terbentang luas ;)

tengah2 jalan dengan tenang kat tepi jalan tetibee "dd!!!!!!!!!" terdengar sahutan name ku dari jauh, oooooohh awa rupenyeeee yang menjerit nameku dari tingkap kereta akim yang lalu kat jalan raya dan nampak 2 awek cun tengah berjalan feewit feewit ;P awa ni,wat spoil jek mood ketenangan aku muahahaah ;p

ok gamba2 di waktu training layan kan ke la yukk..
puk.. asalnye kan aku duduk port baik punyaaaa kat belakang sebelah aida, sekaliii pc wat hal slow giler, terpakse laa pindah depan sekalii... depann sekaliii tauuu, mule2 ngan aida, sekali pc aida kat depan pun ade problem, die kene pindah duk sebelah deng.. tinggalla aku sorang2 uhuk uhuk, xdpt buat koding pun terus panggil sir kat depan hehehehe..

wehh awa ezan, aku siriyes ar rase ngong dalam kelas tu hehehe cam salah masuk kelas jekk ;p

owh selain dd awa ezan aida natrah akim lukman dan deng, ketua dan bos kitorang pun datang gak, name dorang cik lutfi dan cik kamal hehehe bile trainer tanye soklan susah2 mahupun senang, cik L dan cik kamal dan juga deng yang tere laa tukang jawabnye hihihi kitorang ber3 (dd ezan awa) garu2 kepala jek xpaham ha ha ha

dd awa aida ezan =)

macam ending video klip jek ;p
(dari kiri natrah, ezan, salwa, deng, lukman,akim)
aida larik ngendeng2 sebelah xnak masuk gamba, pu~

8 comments:

dd dudu said...

huhu disebabkan training ni aku xdapat pegi kenduri akikah baby kaklong, ralat gak huhu seb baik lina wat entry pasal tu wuwuuwuw

Ezzan Yusop said...

dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd....sila tarik keluar gmbar saya tgh sengih tu ek..saja kan letak gmbar yg xcun tuk ezzan..mencik mencik!!!! uwaaaa....nk ngadu kat abg akim lah cmni! sguh x aci ok...

dd dudu said...

{ezzan yusop}
yela yelaaa dd yang baik ati lagi comel dah tarik keluar gamba kerang sengih tuh ;p

sayang dd x ;n

Ezzan Yusop said...

sayang gilerrr....(sambil wat gaya emoticon ym yg leleh air liur tuh!!)

dd dudu said...

{ezzan yusop}
smiley ym yang tangan kat gigi grr grr takut takut ;p

ReD said...

yg last tu yg x tahan tuuu..
ending vklip...hahahaah

pandangdenganmatahati said...

rajinnya berbaju kurung d hari ahad d tgh2 KL

wahhhh ko pakai brooch ala2 datin tu :p

beli kat butik tudung aritu ke ehem ehem :p

dd dudu said...

{Red}
hehe kamilaah kumpulan The JBOSS ;p
wakaka

{pandangdenganmatahati}
hihi pakai baju kurung tgh2 kl ade gaye cam cite sepet x ;p hik hik

heee brooch ni adalah kegemaran aku skang ;) terikut fesyen si datin ezan ngn datin umu kat opis hehehee

aku baru ade kaler putih 15rggt beli kat alamanda, pastu mak aku tengok aku suke beno pakai tp asik ulang brooch yg same jekk last2 kesian kot, ma belikan brooch kaler brown lak hehe loncat2 bile dapat brooch tersebut ;p