Tuesday, March 10, 2009

ku suke transparent pink ;p

hehe saya menjadik lebih semangat bekerja selepas menjadikkan terminal ini transparent n textnye kaler pink ;p ye ye aku kan jakun ;n pu~

waaah rase cam cerita the matrix laa, tp matrix hijau, yang ini pink hew hew hew =P ye saya jakun =n

suke laa pc ofis sebab bole gedik2 kan dekstop macam entry si zida n si chunk dulu2 hehhehe
baru2 ni ezan jumpe care lagi gewdix untuk goyang2kan window tu hahahah siriyes aku terhibur :'D

hahaha gunelaa ubuntu~~ ;p walaupun kadang2 aku menyampah sebab suke hang n perlu direstart, pu~

10 comments:

ReD said...

"dd restart pc k??"
tnye ReD tiap2 kali dd restart pc..lalala~~~

anneweeza said...

waaaaaaaaaa.... :O
kite pon jakun kejapp..... :D

noname said...
This comment has been removed by the author.
noname said...

well actually.. linux mmg dh lm cmtu.. since we in campus lg.. n bukan ubuntu sahaja.. mana2 Linux OS blh buat cmtu.. xsmua kot XP .. bc je la mana2 forum atau 'man' command untuk mengetahui lebih lanjut.. mana tau boleh hilang bosan.. boleh tambah ilmu tentang linux..

n klau hang.. no need to rstart.. bkak kernel.. then command 'kill all'.. mgkin menjadi.. hee.. tp nk mudah restart je la yohohooo!! XP

zieda said...

waaa...mcm best je kn...
kite kn spesis jakun didi..
hahaha
mcmne y terbaru punye skill?
nk jugak nk jugak..hahaha

dd dudu said...

{ReD}
ko memang, puk :^
kenapelaaaa restart musti ade sound ekkk~~ (T_T)

{anneweeza}
anne, ade lalat masuk... kuarkan die balik ;p

{noname}
ooooooooooo, ni nak edit entry balik ni strike ubuntu tukar ke linux hehe

oooooo 'bunuh semua' je keeee, okie2 nanti try yukk

ooooooo noname, looks familiar la, awak kannn lembaga yang sekeh kepala saya tadi? =n

dd dudu said...

{zieda}
nanti kite turun solat kite tunjuk ekk :D nanti kite bawak ezan sekali, sbb die lagi pandai buat yang gewdix2 nye hehehehe

noname said...

heee lembaga? XP

dd dudu said...

{noname}
elleehhhh buat2 xpaham lakkk ;p
tapak kaki tertinggal, ade bukti taww hehehe

pandangdenganmatahati said...

ele ele laki bini gadoh2 manje... auwwwwwwwww! :p