Saturday, March 7, 2009

he he he

Assalammualaikum sumeee

tadi pergi training lagi ahh busan busan, pergi dengan tak ade perasaan huhuhuhu
kesian2 dak2 kelas tadi, sebab sekelas ngan dd yang slow cam siput hihihihii malu malu
kalau korang nak tau tentang dd, mari2 mengenali dd, meh sini dd cite pasal dd ;P...
dd adalah seorang yang tidak dapat memproses perkataan2 yang dikeluarkan dari mulut orang lain/pengajar dengan cepat, atau kata lainnya, lambat siket nak paham hew hew lebih2 lagi dalam training yang time tu die ajar time tu jugakkkk die kasi exercise untuk buat koding time2 tu jugakk... mak x retii noksss~~ x retii~~~ naseb laa korang yang sekelas dengan dd hik hik
;p

Sir tadi pun dah tahap nak bungkus dah asik melayan aku yang asik ketinggalan jek hi hi hi
tapi ahh pedulik, aku xmau kene tinggal, sebab tu aku suke panggil sir dengan segera sekiranya aku tau aku ade problem he he he
dan time tu jugaklaaa mereka2 di belakang yang dah siap tahap keluar janggut menunggu next silibus hek hek hek ampun pakk ampun bukkk^^

mase pagi, coding aku ade masalah, ezan cakap dari belakang "dd x sembahyang subuh ke"
mase petang, coding aku ade masalah lagi, ezan cakap dari belakang lagi "dd x sembahyang zohor ke"
watchhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! ;o

tapi petang tadi bateri aku semakin menaik selepas mendapat msj dari kuku yang die akan datang jumpe kite hihihii kuku kat kl skang :D tadi balik training jumpe kejap :D salwa pun jumpe kuku jugak hehe kan salwa kan kan kan

sok pagi dd dudu akan bertolak balik ke kampung di kuantan... sepupuku kawen hoho.. pagi2 makan roti canai jap, pastu bertolak laa... first time drive pegi balik sepenuhnya huhu sebelum ni ayah yang selalu drive atau gilir2 tapi skang condition ayah x sesuai untuk drive ar, kite laaa kene drive.. takut takut.. doakan pergi dan balik kite sekeluarga yuk ;)

taaaaa, Assalammualaikum =)

6 comments:

Ezzan Yusop said...

watcchhhhuuuuuummmmmmmm(balas serangan dd smbil bersin skali! hahahaha)...

ala dd ni, ezan slalu je tggu dd panggil sir, sbb ezan leh tau gak ape sbenanye kne wat. kuang kuang kuang...bocor rahsia i noksss..ezan slalu lost ape die ajar. kdg2 lost giler smpai kelam kabut tnye salwa, ape yg kene wat nih...hakhakhak!

lina said...

ajakla la kuku teman ;p

wv---> carin

pestisid said...

hati2.
heart2.
oh rosak bahasa inggelish.

td dh komen pnjg2 tapi blogger ni budus skit. dah malas dh la nk bgtau ape dibagitau tadi.

pandangdenganmatahati said...

mase pagi, coding aku ade masalah, ezan cakap dari belakang "dd x sembahyang subuh ke"
mase petang, coding aku ade masalah lagi, ezan cakap dari belakang lagi "dd x sembahyang zohor ke"


ya Allah!! kejam nya ezzan!! :'D
tapi aku cukeee cuke cuke kekejaman die.. hahahahaha :'D

Tukang cerita said...

Drive lelok dik.....

dd dudu said...

{Ezzan Yusop}
watcchhuummmmm!
hooooo bocor rahsia, ezan sambil menyelam sambil minum airr (eh kene ke peribahase ni ek)

{lina}
kuku memang selalu menemaniku di jari, melekat di jari ku hehehee, pu~

{pestisid}
accept love
terima kasih

{pdmh (terikut lisa wakaka)}
kamu lagi kejam kerana suka puk puk

{kak nunu}
accept love eh silap2, terima kaseh kak =) Alhamdulillah selamat pegi selamat sampai^^