Monday, March 16, 2009

from JB with love =P

waaaahh ape ni ;)

taraaaaa ;)
cukeeeee^^

si bunga biru selama ni keseorangan jek hehe

sekarang udah ade temann yukkk
si bunge biru dapat kawan name si jerung pink tersengih dan si ikan hijau terkejut hihi

bole dijadikan tempat sepit tiket ;p
aishh time2 ni la aida sampai dan mem'parking keretanya ;p

ermm lagi satu si bunge merah jambu, kite letak di opis je laa yek ;)
buat tempat sepit kertas note :p
note ezan =n

makasih pak kuku =P

19 comments:

Tukang cerita said...

Wahhhh....
syoknya dapat hadiah dari buah hati...
:)

mun-e said...

wahh! xsangke keri wlpn bermuka garang tapi ade taste kat barang2 kiyut


lariiiiiiiiiii! :p

~mangse jeles nak jugak..muahaha~

anneweeza said...

waaaa...comey2...kiut2....sweet2 :)
alaa..sile la display yg lg 2 stuff tu...kiiuttt :)

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

cUtenye...

nak jUga!!

nak minta pak kUku belikan kita warne oren bOle x? huhu

noname said...

alaa knp gula2 2 xmenyerlah? kecikk ati gula2 iteew~ XP

dd dudu said...

{Tukang cerita}
hehe senyum sampai telinga (^_______^)

{mun-e}
lebih baik ko lari laju2... keri kejar ko pakai moto ;p

{tRuly tO be mYself'Qa}
pak kuku, sile sile~ ;p
ngeh ngeh bole wat bisnes ni hehehe

{anneweeza}
hehehehe itu bukan untuk di display, tapi untuk di nguyah2 hehehehe tengoklaaa klu sempat sebelum masuk perut ;p kih kih


{noname}
jawapan sama seperti di atas ;p
kikiki ^^

Apple Cute said...

hoho...tu la dd...sape suruh tegur aku tgh gelak2 bace blog ko nie...hoho kan da tak ingat ape yang aku nk tulis tadi...ishk2...tapi memg serius lawak gile bile bace ....cute ar barang2 tue...nak jugajk boleh....wahahahah

dd dudu said...

kui kui mane aku tau ko tengah gelak2 sebab bace blog aku...

dari jauh dgr org giggle giggle, aku pun ingin tahu laa tu yg aku bangun tuh kot2 ade youtube bes keee, sekali rupe2nyeee blog aku hihihihi xpasan pun entry ni entry kelaka ;p pangggg!! hehehe

uh ko nak ek? alamak nanti kalau si bunga pink hilang aku tau dah nak syak sape =P wakaka

memain jek, pu~

Ogy said...

wahh cutenya..besday dd ke? atau hadiah sesaja? akak yg dh jadi mak budak pun suka barang2 cenggini...huhu

Faizah_Haris said...

dd..
woowooo cantek3 laaa....kiut miutttt....

wawa salwa said...

eh tu mcm tiket parking d mines..waaa..aku benci1000x.....
dd dh janji nk suh kuku belikan tok kite kan..pasu jerung tu bg la kt kite...(^__^)

dd dudu said...

{kak ogy}
owhh tidakk besday dd lame lg yuk ;)
emmm saje2 bagi kott ;p kasik teman si bunge biru yg sorang2 tu hehe =P

{Faizah_haris}
yekeee hehehe makasih2 x sangke laa ramai reader suke "kawan2 ikan dan bunga" tu hik hik

{wawa salwa}
hehe kenangan pahit di the mines eh? aku paham aku paham

ehh mane boleyyy~~~ jerung tu kite nye arrrr~~~ =P

tapi jerung tuh sejibik cam muke awa la hik hik

noname said...

laa br prasan.. errr maaf mengganggu.. yg pink tu jerung ke ;n atau ikan paus sebenarnye ;n

dd dudu said...

err maaf mengganggu jugaa =n sebenarnye tu ikan paus, tapi dudu saje nak menjeleskan salwa (si peminat ikan jerung) lalu mengatakan padanye itu adalah jerung =n x sangke kuku perasan lak =n

okayy perrr dari kate tu ikan keli ;p

noname said...

so kenapa ikan keli ;n kenapa xcakap ikan belut je mahupun ikan lampam mahujuga ikan pari ;n

dd dudu said...

{noname}
hahahaha ikan lampam tu apa :'p

yelaaa yelaaa ikan bilis, ok? =n

noname said...

ikan lampam?? hmm.. cik sukahatitanganmenaip sila jawab XP

FAWA said...

good idea....letak kat depan keta g2...pastu mama ni gaduh dgn 2anakku yang nak benda kiut tur....kah kah

dd dudu said...

{noname}
lisa x muncul2 agi hehehe sebok meresize gamba tunang kot =n

{FAWA}
hehehe xpe kak, kasik gam die kuat2 ;p