Tuesday, March 31, 2009

pokok sedih dan pokok sepi

the sad tree

ni umu lak di samping pokok yang kesepian ;p

ooohh anyway mase tgh taip2 ni kitorang tgh kenduri cendawan goreng hehehe.. kitorang pesan cendawan goreng dgn byknyee kat dak boys yang gi uniten td hik hik

layannnn~~ ;)

5 comments:

ciare (^_^)v said...

hishhh..saje je tauuuu tutupkan entri dgn makanan..i jeles laa uuuu...hikhik gedik pulak +____+

nk jgk cndawan gowenggg...slurrrrpppp =P

dd dudu said...

{ciare}
heee heeeee auwwwww~~

slurrppppp
cedapp ciareee ;)

mun-e said...

oh ni ke post yang dpublish mase aku call tadi? =n

dd dudu said...

{mun-e}
ye muni! ini laaah entry yg aku publish mase ko kol cakap nak datang opis aku, kemudian selang beberapa minit aku dpt msj dr ko mengatakan ko dah termasuk jalan ke kl, "xjadilaa dd"

=n

mun-e said...

hahahaha auwww malu i bole tersilap masuk jalan plak. auw auw :p